Шукати в цьому блозі

понеділок, 20 січня 2014 р.

Настав час Нової Доби

Український революційний дух, що літав Україною від часу коли прогриміли останні гранати бійців УПА 60-тих років минулого століття  - зійшов над Києвом 19 січня 2014 року Божого на Йордан. Цей день розпочав відлік Нової Доби у мисленнях і прагненнях українців. Сьогодні вже ніхто не буде слухати теревенів про те, що хтось не по регламенту говорив у мікрофон з трибун ВР чи інші нецікаві теми від парламентської опозиції чи інших ручних зайчиків. Настав час, коли тільки реальна дія є виявом поваги та плече побратима у грізну годину несе в собі енергетичну цілісність до сприйняття. Один день змінив країну, одна тисяча сміливих юнаків під революційними прапорами змогли вбити раба в цілому народові червоним полум’ям Волі.

Сьогодні кожен, старий чи молодий має піднятися проти режиму абсурду та мороку заради власної гідності та перед майбутніми поколіннями, що століттями пізніше дивитимуться на нас крізь наші вчинки.

Тому я закликаю кожного діяти по власній совісті як того нас навчає Декалог українського націоналіста! Україна з Вами Карпатські Орли та Соколи!

Здобудеш Українську державу, або згинеш в боротьбі з Неї.


Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар