Шукати в цьому блозі

четвер, 29 листопада 2012 р.

Відкрите звернення ГО «Ідея Нації»: Винні будуть покарані!

Сьогоднішня ситуація в Україні цілком і повністю показує, що українці цій владі в державі не потрібні, оскільки є загрозою для панування національних меншин. Зокрема остання заява «диригента» Партії регіонів у Верховній Раді Михайла Чечетова: «В Україні не повинно бути титульної нації» - є підтвердженням усіх дій правлячої кліки в державі.

Діяльність сьогоднішньої влади за її ж словами зводиться до того, щоб знищити українську націю на її ж землі. Вона відкрито та зухвало плює в обличчя українців, не вбачаючи від них жодної загрози та народних повстань.

Також така заява від політика низької вартости є для того, щоб перевірити українців на здатність протидіяти перед прийняттями антинародних законів у найвищому законодавчому органі держави. Або такою заявою, яка повністю дискредитує та забирає будь яку перспективу для нормального життя – є бажання фізичного знищення Михайла Чечетова діючою владою, щоб пізніше все приписати українцям через такі антинародні заяви.

ГО «Ідея Нації» нагадує усім провокаторам, злодіям та антинародним чинушам, що за усі свої висловлювання та діяння, які шкодили Українській Нації і Державі буде справедлива кара, як того буде вимагати Вищий Український Трибунал!

Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації.

Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

20 коментарів:

  1. Я вот думаю, может быть эти нацюки просто не читали Конституцию или просто не догадываются о её существовании. Там ведб всё про нации написано, начиная с преамбулы - Верховная Рада Украины от имени Украинского народа — граждан Украины всех национальностей...Граждане имеют равные конституционные права и свободы и равны перед законом.Не может быть привилегий или ограничений по признакам расы, цвета кожи, политических, религиозных и иных убеждений, пола, этнического и социального происхождения, имущественного положения, места жительства, по языковым или иным признакам... А если читали, то за подобные эскапады в нормальных государствах уже бы привлекли. Хотя какое это нах государство.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дійсно, від імені Українського Народу! Тому в подальшому у коментарі Ви заперечуєте себе самого і намагаєтесь образливими словами та викривленими трактуваннями довести протилежне своїх слів.

      Видалити
  2. Sokker поддерживаю Вас!
    Фашизм не пройдет!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Прошу пана, мені дуже шкода, що Ви забули дописати! - "Ленин всегда жывой!"

      Видалити
    2. А это уровень Вашей грамотности "жывой"? Или это так принято в среде украинских нацистов - перекручивать русский язык? И кстати, если бы не Ленин, а затем Сталин, то территория Западной Украины до сих пор принадлежала бы Польше и Румынии.

      Видалити
    3. Ви праві, якщо б не Ленін і Сталін, то УНР(яка об'єдналася із ЗУНР і була у 1,6 раза більшою за територією від сучасної України), то ми б мали свою державу на справжніх етнічних землях, уникнули б трьох голодоморів, геноциду, репресій, катувань, розстрілів, знищенням української мови та культури, знищенням багатьох сіл, розстріляного духовенства та інтелігенції.

      Видалити
    4. История не знает сослагательного наклонения. Что было бы, если бы... Может быть Украины в таком случае уже давно б и не было. Например: Гитлер бы захватил и успокоился, и дальше на Россию бы не пошел. Или сами правители довели б до ручки, что уже с успехом и делается 21 год, независимо от того, кто при власти. А насчет "знищенням української мови та культури" не надо ля-ля. Это нынешней молодежи можно мозги "промывать", так как они при СССР не жили. А я жил, и прекрасно помню, что в школе учили украинский, в книжных магазинах книги были в основном на украинском, газеты на украинском, украинский телеканал (из 2-х существующих). В Москве на Арбате был магазин украинской книги (не знаю сейчас есть или нет так как больше 20 лет там не был). К украинскому языку было хорошее отношение, но когда его стали внедрять насильственно, появилось отторжение. Тем более то, что сейчас называют украинским языком - уже трудно назвать таковым. Откуда-то появилось огромное количество непонятно откуда взявшихся слов, которых ранее в языке не было, и которые коробят, навскидку некоторые: автівка, міліціянт, штрикалка, етера и многие другие. Такое впечатление, что борьба идет не за украинский язык, а против русского, и надо быстрее убрать все слова, которые звучат или пишутся по русски и украински одинаково.

      Видалити
    5. Прошу пана, руською мовою пишу Вам я, оскільки я спадкоємець русинів, які мали найбільшу імперію середньовіччя - Русь і мова моя є спадкоємницею руської мови, якою розмовляли за княжої Русі. А Ви мені пишете російською, яка ще до 18 ст. називалася московською мовою, а держава де була ця мова - Московське царство. Також попрошу не переживати, в Україні скоро до влади прийде титульна нація і наведе порядок. Дякую за спілкування.

      Видалити
    6. Ви пишете українською мовою, руською пишу я (окрім цього разу). І не тому що я не знаю українську. Російської мови не існує в природі. Росіяни - це вираз, щоб позначити всіх громадян Росії, незалежно від національності. А що Ви розумієте під порядком, який наведе титульна нація? Те, до чого закликає Фаріон та Михальчишин? Перебити росіян, жидів, повести бандерівську армію через Дніпро?

      Видалити
    7. Те, що пропонує Микола Сціборський у праці "Націократія".
      А щодо мови, то щоб Ви трішки більше усвідомили мовне питання -
      о. Маркіян Шашкевич писав:
      Руська мати нас родила,
      Руська мати нас повила,
      Руська мати нас любила,
      Чому ж мова єй немила?
      Чом ся нев встидати маєм?
      Чом чужую полюбляєм?

      Видалити
  3. Скажем нет - Остапу Стахів!Скажем нет - коричневой угрозе!
    Смерть - коллаборационистам!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ваші коментарі без усмішки читати важко )

      Видалити
    2. Послушайте, львовский мой ровесник, а Вам не составит большого труда организовать нам всем небольшой ликбез по поводу вышесказанного, а именно: А каких 3-х голодоморах шла речь, какая страна в период с начала 20-го века и по 70-е годы могла похвастаться отсутствием репрессий и расстрелов, каким образом в советском союзе уничтожалась Украинская культура (и почему, кстати, не была уничтожена, раз вся власть была у, как Вы говорите, маскалей), с аргументами и ссылками на источники, а то выходит, либо мы с Вами учили разную историю, живя в одной стране, либо Вы лютый и брехливый тролль, который кроме бредопатриатических писюлек не на что в жизни не способен.

      Пока ещё с Уважением, Ваш Кировоградский земляк.

      Видалити
    3. Прошу пана, Ваша відповідь побудована на незнанні історичних фактів, а також на власних твердження про історичні події, які Вам за Вашими ж словами Вами не є знаними. Також попрошу вести себе коректно, оскільки бачу, що при закінченні аргументів, яких у Вас і не було Ви починаєте хамити, що є проявом слабкости та низьким рівнем культури.

      Видалити
    4. Не помню чье высказывание: "Мы страна с непредсказуемой историей", лучше всего подходит к Украине.

      Видалити
    5. Якщо Вам важко спілкуватися на історичні теми, чи аргументовано написати відповідь - не переживайте, я вже і так побачив Ваш рівень знань.

      Видалити
    6. А смысл с Вами общаться на исторические темы, если у нас совершенно разные истории. Ваша история появилась и насаждается в последние 20 лет, и подтверждается только Вашими же мифотворцами. И, кстати, почему Ваш сервер, украинского националиста, находится на территории США? (Судя по отставанию времени на 10 часов).

      Видалити
    7. Ну, якщо Вам так цікаво, то відповім, щоб і інші знали: для того, щоб мій блог ніхто не зміг б відключити "по надобности".

      Видалити
    8. Да кто его отключит. Нынешняя власть, чтобы не говорила и не обещала, сама поддерживает националистов.

      Видалити
    9. Звісно, Ви як завжди праві. А ще нас фінансують ЦРУ, МІ-6, ФСБ, Абвер, ФБР, Алькаїда - перепрошую, якщо когось забув назвати!

      Видалити