Шукати в цьому блозі

четвер, 17 травня 2012 р.

Відкрите звернення ГО «Ідея Нації»


ГО «Ідея Нації» публічно вимагає у Генеральної прокуратури України усунути із займаної посади заступника прокурора Львівської області, старшого радника юстиції А. Палюха на час перевірки його на психологічну врівноваженість та професійних навичок у зв’язку із зверненням 26.04.12 № 0713-53 вих 12 до Головного управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА. Оскільки такі непрофесійні та неадекватні дії з боку держчиновника викликають занепокоєння у його подальшій діяльності на займаній посаді, а також підривають довіру громадськості до органів влади.

Нагадаємо, що 16 травня 2012 року у ЗМІ з’явилась копія звернення заступника прокурора Львівської області до Головного управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА про надання останніми інформації про кількість неповнолітніх, які сповідують субкультуру «гопників», «готів», «скінхедів» та інших.

Також ГО «Ідея Нації» зі своєї сторони проявить громадську ініціативу та надасть компетентним органам України та ЗМІ інформацію про те, чи дорівнюють витрати доходам, щодо займаних посад у працівників прокуратури Львівської області.

Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар