Шукати в цьому блозі

четвер, 7 квітня 2011 р.

Вітання з Благовіщенням


З першими променями весняного сонечка, пахощами зораної землі приходить в Україну свято Благовіщення. Саме цього дня вісник Божий, Архангел Гавриїл приніс чудову, благу звістку про майбутнє народження Сина Божого.

Ще 1037 року за наказом князя Ярослава Мудрого під час розбудови великого Києва засновано кам’яну церкву Благовіщення Пресвятої Богородиці на Золотих воротах, щоб завжди була радість тому місту. Так символічно було засвідчено, що наш народ перебуває під опікою і заступництвом Божої Матері.

Вітаю вас з величним і світлим святом Благовіщення та щиро бажаю, щоб щастя та добро ніколи не полишало святий град Київ і всю нашу святу Україну. Я хочу, щоб кожний куточок нашої країни, кожна оселя, кожна людина у цей день відчули радість, тепло та затишок.

Нехай кожен з нас цього дня зробить бодай одну добру справу, допоможе ближньому, посміхнеться незнайомому, побажає добра друзям. І тоді, я переконаний, весь наш світ стане хоч трохи світлішим, радіснішим та щасливим.

Дорогі побратими! Бажаємо вам зустріти Свято Благовіщення у піднесеному настрої, зі світлими помислами та намірами. Від усього серця зичимо щастя і благополуччя в кожен будинок, кожній українській сім'ї!

Голова Проводу Всеукраїнської ініціативи "Національний Фронт" Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар