Шукати в цьому блозі

четвер, 7 березня 2013 р.

Остап Стахів увійшов у комісію з питань архітектури, містобудування, інфраструктурних проектів та капітального будівництва в Громадській раді при Львівській ОДА


6 березня 2013 року о 16:00 в 412 кабінеті по вул. В. Винниченка, 18 відбулось засідання комісії з питань архітектури, містобудування, інфраструктурних проектів та капітального будівництва в Громадській раді при Львівській ОДА. Це було перше засідання комісії, тому для початку діяльності було обрано голову, заступника та секретаря. Голову Проводу ГО «Ідея Нації» Остапа Стахіва було обрано секретарем даної комісії.

На першому ж засіданні Остап Стахів порушив три важливі питання:

 Школи, лікарні, та народні доми, в яких було розпочате будівництво чи капітальний ремонт повинні в обов’язковому порядку бути профінансовані і цього року для завершення проектів. В даному випадку було наголошено, що Народний дім у с. Бучали, Городоцького району повинен бути профінансований і добудований у 2013 році.

 Вже декілька років архітектор АТПМ «Марко» Ігор Подоляк намагається впровадити у Львівській області програму «Доступне житло», яке буде доступне для звичайних громадян України. Тож Остапом Стахівим було запропоновано підтримати дану ініціативу.

Наступного 2014 року буде кругла дата - 95 років переговорів між УНР і Антантою, яке відбулося у Ходорівській школі №3, Жидачівського району. Тому було запропоновано поставити на школі інформаційну табличку та провести капітальний ремонт споруди, адже школа практично у аварійному стані. Така пропозиція також була одностайно підтримана комісією, а також було доручено Остапу Стахіву підготувати проект рішення комісії по даному питанню.

Також було обговорено вкрай поганий стан сільських доріг у Львівській області, та які шукати шляхи виходу із ситуації, що склалася вже роками.

Варто зазначити, що комісія запланувала викликати на своє засідання голову управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів для налагодження співпраці комісії Громадської ради з відповідним управлінням ОДА.

Прес-служба ГО «Ідея Нації»

Немає коментарів:

Дописати коментар