Шукати в цьому блозі

середу, 28 серпня 2013 р.

Через жахливий стан доріг у Ходорові пройшла акція «Погані дороги – загроза життю!»

27 серпня 2013 року громада міста Ходорова з 09:00 до 13:00 перекрила рух транспорту на державній дорозі М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка. Організатором даної акції виступили ГО «Ідея Нації» та ГРП «Ідея і Чин».

На початку акції до мітингувальників приїхав мер міста Ходорова Олег Коцовський, який засвідчив свою підтримку громаді, адже і сам кожного дня стикається із проблемними ділянками дороги в місті. Варто зауважити, що ніхто із представників Служби автомобільних доріг Львівщини на акцію не приїхав.

Нагадаємо, що така акція у Ходорові проводиться вдруге. Вперше дорогу на Львів мешканці перекрили 11 липня, однак тоді акція перетворилась у попереджувальну, оскільки напередодні приїхав представник Львівської служби автомобільних доріг та пообіцяв, що дорогу Львів-Ходорів відремонтують.
Співорганізатор акції, Голова Проводу ГО «Ідея Нації», Остап Стахів зазначив: «Сьогоднішня акція відрізняється від попередньої тим, що тривала на три години довше від минулого разу, але і на цьому ми не будемо зупинятися. Якщо ремонт дороги у місті Ходорові так і не буде проведений, то ми і надалі будемо відстоювати свої права. Вже сьогодні до нас готові приєднатися декілька сіл району та готові з нами проводити ходу для пікету райдержадміністрації, а якщо буде потрібно – то і облавтодору. Ми не будемо зупинятися ні за яких обставин, оскільки те, що відбувається зараз – це повне ігнорування  протесту тими, хто має відповідати за такий катастрофічний стан доріг. Також хочу відмітити, що правоохоронні органи оштрафували трьох осіб із попередньої акції, а сьогодні брутально знімали на відео кожного протестувальника. Тому громада міста Ходорова розцінює такі дії працівників МВС, як своєрідний тиск на найбільш активних мешканців міста.»

Прес-служба ГО «Ідея Нації»

Немає коментарів:

Дописати коментар