Шукати в цьому блозі

вівторок, 25 лютого 2014 р.

Вимоги ГО «Ідея Нації» до ВРУ

Для наведення ладу в Українській державі ГО «Ідея Нації» вимагає від Верховної Ради України:

-         
Прийняти Закон про люстрацію.
-          Негайно припинити у ВР кнопкодавство.
-          Для призначення членів уряду на міністерські посади встановити критерії відбору для призначення професійних кадрів, через оголошення конкурсу на займану посаду.
-          Проголосувати за одночасні з президентськими і парламентські вибори;
-          Імпічмент Президенту довести до кінця.
-          Залучити до пошуку колишнього Президента України В. Януковича загони Самооборони та представників громадських організацій.
-          Внести зміни до Закону про вибори Президента України та відмінити ганебний пункт про сплату 2,5 млн. грн. застави.
-          Терміново усунути із займаних посад усіх міністрів з попереднього уряду.
-          Проголосувати Закон про виборність суддів.
-          Ведення публічно кримінальних справ, які будуть відкриватися проти вбивць українського народу.
-          Розпуск спецпідрозділу «Беркут», та створення дійсного народного спецпідрозділу, для захисту українських громадян.
-          Найвищою державною нагородою має стати Орден Небесної сотні, першими кавалерами якого мають стати загиблі під час повалення режиму. Орден має вручатись за винятковий особистий героїзм при захисті України і лише посмертно.
-          Створити народний контроль як за діяльністю центральної і місцевої влади, так і за органами місцевого самоврядування.
-          Надати усю необхідну допомогу раненим та постраждалим у сутичках в боротьбі за Свободу в період внутрішньої окупації та визнати їх учасниками бойових дій, а тих кого було незаконно позбавлено волі визнати як політичних в’язнів, що потерпіли від режиму внутрішньої окупації.


Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар