Шукати в цьому блозі

середу, 7 травня 2014 р.

Заява ГО «Ідея Нації» щодо недопущення провокацій на 9 травня

В зв’язку із неправильним трактуванням поданої нами заявки щодо проведення заходу на 9 травня та заспокоїти громадськість Львівщини: жодних провокативних дій ГО «Ідея Нації» проводити не буде. Ми усвідомлюємо, що кожний неправильний крок може спричинити не передбаченні наслідки та спровокувати міжнародний конфлікт. Єдиною метою з якою була подана заявка на проведення заходу на 9 травня було унеможливлення участі у цих заходах комуністів та п’ятої колони.

З 2008 року на 9 травня у місті Львові існує практика заборони масових заходів Львівським апеляційним адміністративним судом на проведення заходів для політичних партій та громадських організацій, щоб унеможливити сутички представників різних ідеологій та світобачень. Тож кожного року ми використовуємо таку можливість поданням заявки на проведення 9 травня заходів, для унеможливлення проведення заходів комуністами і п’ятої колони. Натомість суд завжди дозволяє проведення офіційно запланованих державних заходів.

ГО «Ідея Нації» діятиме в рамках закону і у випадку заборони судом масового заходу на 9 травня, ми не проводитимемо  жодних акцій. Свої дії ГО «Ідея Нації» буде координувати спільно із громадськістю та правоохоронними органами.

Разом зупинимо провокації.

Слава Україні!


Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар