Шукати в цьому блозі

неділю, 24 травня 2015 р.

Вітаємо зі Святом Героїв!

Герої творять дійсність, герої формують обличчя світу – вчора, сьогодні і завтра, тому що вони готові віддати все, і в тому числі своє життя,  щоб досягнути своєї мети.
Цієї неділі Україна святкує Свято Героїв, встановлене на честь українських вояків – борців за волю України, передовсім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА та ОУН.
Історія і сучасність України – це діло людей, які віддали всі свої сили, і своє життя задля добра Українського народу, його свободи і державності, могутності і процвітання.
Важливо знати, що наше сьогодення  – це діло геройської української молоді: сотень тисяч юних, молодих, ледве двадцятирічних добровольців руських дружин великого князя Святослава і короля Данила, козацьких полків Богдана Хмельницького та Івана Мазепи, Легіону Січових стрільців Дмитра Вітовського, Української Галицької Армії Мирона Тарнавського, Армії Української Народної Республіки Симона Петлюри, Організація Українських Націоналістів Євгена Коновальця і Степана Бандери, Української Повстанської Армії Романа Шухевича і Олекси Гасина, учасників студентського голодування 1990 року, одним словом всіх молодих українців, які боронили інтереси України навіть ціною власного життя.
У світі, якому ми живемо, тільки ті вартості мають майбутнє, за які людина готова боротися, які людина готова боронити, жертвуючи усім, навіть найдорожчим – власним життям. І серед тих вартостей, перша з них – наша Батьківщина – Україна, наш український народ, наша рідна земля і наша українська держава.
Тож шануймо і пам’ятаймо наших героїв, без яких не існувало б нас, нашого народу та Української держави!

Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар