Шукати в цьому блозі

четвер, 23 липня 2015 р.

Народна люстрація в дії

Сьогодні 23 липня у місті Львові по вул. Щепкіна, 4 ГО “Ідея Нації” провела акцію “Народна люстрація” з метою проведення люстрації та недопущення осіб, які діяли в угоду не українському народу, а олігархічному капіталу. В даному випадку йде мова про ставленика колишнього одіозного керівника львівської податкової Сергія Медведчука, а пізніше прислужника режиму та зрадника України Януковича В. Ф., фігуранта багатьох скандалів Цуняка М. Є.
         Акція розпочалась об 10:30 і тривала до 14:00. За цей час орган державної влади, в даному випадку ДФС був зачинений на грати і нікого на прохідній не було.
         У Львові працівники правоохоронних органів вважають за норму, коли державні органи влади є зачинені для громадян України. Та навіть не реагували на Заяву про злочин.
         Натомість ГО «Ідея Нації» ще раз пересвідчилась, що український народ, який сумлінно сплачує податки та годує чинний режим – за це отримує тільки зневагу від державних чиновників.
         На самій акції пікетувальники принесли шини, тримали в руках національні та організаційні прапори та транспаранти з вимогою усунути з посади в ДФС, а також вже по традиції на мітингу били дзвони правосуддя, які пробуджують свідомість в українського народу.
         Також не обійшлося без курйозу: в приміщення ДФС по вул. Щепкіна, 4 приїхали газовики перевірити газ і їх також не пустили в приміщення, а підприємців, які спеціально приїхали з Моршина по виклику податкової на прийом попросили поїхати до дому, оскільки боялися, що громадські активісти можуть зайти в приміщення.
         Як заявив на акції Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів: «Сьогодні ми побачили, що державні органи влади є не для українських громадян, а тільки для касти обраних. А правоохоронні органи, які отримуються за наші кишені насправді охороняють злочинців при владі. Тому ми будемо і надалі боротися за пригноблений український народ, який потерпає від бюрократично совково-олігархічного режиму»
ГО «Ідея Нації» буде системно боротися проти негідників в державних органах влади, тому ми вимагаємо не переводити в нову структуру ДФС Цуняка М. Є., а тим більше призначати його начальником оперативного управління СДПІ з ОВП у м. Львові МГУ ДФС .

         Сьогоднішню акцію під ДФС ми оголошуємо як безстрокову та будемо добиватися люстрації для ставлеників Сергія Медведчука та прислужників режиму Януковича.

Прес-служба ГО «Ідея Нації»

Немає коментарів:

Дописати коментар