Шукати в цьому блозі

середу, 29 грудня 2010 р.

30 грудня Галерею «Арт-11» знову атакують

«Нас вже попередили про те, що через десять днів, 30 грудня, Галерею «Арт-11» знову атакуватимуть», - про це сьогодні, 21 грудня, на прес-конференції у Львові повідомив архітектор Ігор Подоляк.

Головна мотивація «атак», за словами архітектора, – приміщення використовується не за призначенням. Однак галерея у своїх приміщеннях проводила і проводить у цей час експозиції робіт авторів.

За його словами, внаслідок сутички та провокативних дій з боку нападників жорстоко побито працівника Галереї Василя Мечеуса, котрого госпіталізувала з місця подій карета «Швидкої допомоги». Також за звинуваченням вчинення опору правоохоронні органи затримали 16-річного Михайла Юськіва та Ву Мачеуса Артура-Вієта. Затриманих вже відпустили.

«Сьогодні нищать нас, а завтра знищать вас. Ми повинні чинити опір цій бандитській владі», - зауважив Ігор Подоляк.

Довідка.

Галерея «Арт-11» заснована 2005 року з метою пропаганди і популяризації українськрго та світового мистецтва шляхом проведення виставок, мистецьких акцій, пленерів художників тощо.

За час діяльності Галереї проведено численні мистецькі акції, акредитації творчих робіт архітекторів, скульпторів, проведені у тісній співпраці з Спілкою художників України, спілкою архітекторів України, спілкою дизайнерів України.

В Галереї за час роботи булои проведені такі виставки: виставка сучасного іконопису для УГКЦ в селі Андріянів Городецького району; презентація погруддя Юліана Головінського – крайового провідника ОУН, котрий загинув від рук польської жандармерії у 1030 році; презентація видань «Націоналізм» Дмитра Донцова, «З австрії на Колиму» Леоніда Мухи, «Мистецтво+математика» Олега Боднара.

ВГО "Ідея Нації" звертається до усіх небайдужих громадян України, громадських організацій та політичних сил!

Прояви громадську активність! Прийди і не дай знищити українську культуру!

За детальнішою інформацією прошу звертатись за телефоном 067-674-32-23.

Немає коментарів:

Дописати коментар