Шукати в цьому блозі

понеділок, 27 лютого 2012 р.

Остап Стахів: «За продаж землі - смертна кара!»


26 лютого 2012 року в обласній бібліотеці у місті Львові відбулась презентація книги Євгена Перепічки, яка була присвячена народовладдю. Також на зібрання були запрошенні ряд науковців, письменників та громадських діячів як з Львівської області, так і з цілої України.

Варто зазначити, що підняті питання виступаючими, які стосувалися продажності парламентської опозиції, закінчуючого догнивання сьогоднішньої посткомуністичної системи та які виходи із даної ситуації давали присутні непартійні лідери громадського сектору - були схвально оцінені залом.

Також до трибуни був запрошений Голова Проводу Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт» Остап Стахів, який дав оцінку сьогоднішньому стану в країні та висловив позицію «Національного Фронту», щодо того, як із даної ситуація може вийти український народ: «Після того, як обдуривши українців, олігархічні клани скупили всі великі заводи і фабрики, та довели їх до банкрутства – сьогодні ж ті самі «господарники» переконують нас, що продаж землі буде на руку самим селянам. Але ж ми пам’ятаємо кому на руку був продаж фабрик та заводів. Робітникам чи олігархічним кланам?! Тому сьогодні ні в якому разі не можна дозволити, аби влада разом з паперовою(парламентською) опозицією не прийняли закон про продаж землі. Тільки спільна позиція української нації, а не домовленості парламентських запроданців у владних кріслах може змінити дану ситуацію в Україні».

Варто зауважити, що на презентації прозвучала інформація, що у Палестині за продаж землі представнику держави Ізраїль, або євреєві – карається смертною карою. Адже євреї перед тим як отримати свою державу, спочатку скупив землю у палестинців на тій території, де зараз знаходиться держава Ізраїль.

Варто зауважити, що присутні в залі дуже негативно зустріли бажання теперішніх народних обранців від помаранчевого табору, які неодноразово зраджували своїх виборців, та наново бажають створювати ті ж самі виборчі проекти, що постійно приводять до поразки.

На завершення ж зборів усі присутні заспівали Славень Української держави.

Прес-служба «Національного Фронту»

Немає коментарів:

Дописати коментар