Шукати в цьому блозі

субота, 3 березня 2012 р.

Представники «Національного Фронту» та «Ідея Нації» увійшли у координаційну раду руху ЧЕСНО


2 березня 2012 року у місті Львові відбулась презентація руху ЧЕСНО. На презентації також були присутні ряд громадських організацій з Львівської області, зокрема на презентації були присутні члени Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт» і ГО «Ідея Нації».

Львів став двадцять третім та передостаннім містом всеукраїнського туру ініціаторів руху ЧЕСНО, в якому активісти продовжили розбудову національної мережі. Мета туру – обєднати мешканців усіх регіонів України задля очищення майбутнього парламенту від недостойних кандидатів. Всього учасники руху планують утворити 25 регіональних осередки – у всіх областях, включно з АР Крим.

Також варто зазначити, що в координаційну раду увійшли Голова Проводу Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт» Остап Стахів та член ГО «Ідея Нації» Артур Ву-мачеус.

Остап Стахів: «Сьогодні не презентації руху ЧЕСНО ми почули цікаві і актуальні теми для роздумів і дії. Адже як було зазначено одним із ініціаторів даного руху в Україні, що такі об’єднання як КОД та інші на жаль не виконали свого завдання – а саме не дати можливості спекулювати на опозиційності та чесності майбутнім та сьогоднішнім «тушкам». Але як бачимо цього не відбулось. І вже сьогодні громадськість б’є на сполох, що олігархи – такі наприклад як Олександр Волков будуть іти на виборах по округу у Сумській області від КОДу. На жаль у Львівській області почались такі самі тенденції і тому «Національний фронт» та ГО «Ідея Нації» приєднались до ініціативи очистити округи від людей, які будуть іти в парламент за ради власної вигоди прикриваючись при тім різними маніпулятивними технологіями. Також важливим моментом входження національних сил в цей рух громадських організацій стало те, що ми до шести критеріїв відбору будемо застосовувати також і критерії, які стосуються ідеологічної площини – чи діяв скажімо кандидат в депутати в антиукраїнських силах, що приносили шкоду суспільству, або щодо діяльності, які морально розкладають суспільство».

Прес-служба «Національного Фронту»

Немає коментарів:

Дописати коментар