Шукати в цьому блозі

середу, 27 лютого 2013 р.

Остапа Стахіва обрано в Громадську раду при Львівській ОДА


26 лютого у державному палаці естетичного виховання учнівської молоді відбулися установчі збори з обрання Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації.

На початку засідання делегатам установчих зборів було представлено звіт ініціативної групи з підготовки установчих зборів з формування нового складу Громадської ради за період з 26 грудня 2012 року до 26 лютого 2013 року. Зокрема проінформовано, що до участі в установчих зборах запрошено 242 представники інститутів громадянського суспільства.

         Делегати установчих зборів обрали лічильну комісію в кількості 9 осіб, головуючого зборів та секретаря зборів і затвердили порядок денний установчих зборів:

         Відкритим голосуванням учасники зборів 136 голосами обрали громадську раду.

Останнім питанням учасники зборів розглянули порядок формування комісій. Зокрема, було взято за основу рекомендований ініціативною групою перелік комісій та затверджено графік засідань комісій Громадської ради при облдержадміністрації.

Зокрема, як зазначив Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів: «Обрання Громадської ради при Львівській облдержадміністрації, це ще один крок до народовладдя. У мене є щирі сподівання, що Громадська рада послужить добрим трампліном для громадських діячів у Львівській області, котрі свої пропозиції скоро втілюватимуть на державному рівні. Адже та ситуація без дієвості і безвідповідальності, що ми сьогодні спостерігаємо у владних ешелонах різних рівнів добігає свого логічного завершення. Тож приходить час, коли ідеї за встановлення справедливого ладу починають приходити у владні кабінети, а це означає, що ми на правильному шляху. Молоді люди в Україні сьогодні обрали шлях самореалізації, а не самовиживання, як нам пропонує діюча кліка».

Прес-служба ГО «Ідея Нації» 

Немає коментарів:

Дописати коментар