Шукати в цьому блозі

вівторок, 4 червня 2013 р.

ГО «Ідея Нації» висловлює свою підтримку лідерові французької партії «Національний Фронт» Марін Ле Пен

Останнім часом ліберальні течії почали наступ на традиційні цінності білої Європи, яка поступово починає очищуватись від чужинських цінностей, релігії та звірств – які були допущені політикою мультикультурності. Тож, щоб продовжити деградаційні процеси ліберальні партії тепер намагаються залякуванням та репресіями зупинити оздоровлення європейської суспільної думки. Тих, хто повстав проти засилля мігрантів та їх злочинів звинувачують у расизмі та нетерпимості. Тому на таємному засіданні комітету Європарламенту лідера французької партії «Національний Фронт» Марін Ле Пен було позбавлено недоторканості, кінцеве рішення з цього питання буде прийнято 11 червня 2013 року на сесії Європарламенту.

Зрозуміло, чому ця новина з’являється у інформаційному просторі в даний час, оскільки зараз у всій Європі обговорюється напад ісламіста на солдата в Парижі 25 травня. Тож для того, щоб відвернути увагу від злочинів мігрантів, ліберальні течії в Європарламенті намагаються осудити тих – хто своєю діяльністю намагається повернути національним європейським державам цивілізоване обличчя. Також ми розцінюємо тиск на здорові сили білої Європи зі сторони ліберальних течій за те, що націоналісти ніколи не змиряться із бажанням деградуючих ідеологій знищити традиційні сімейні цінності та пропагуванню серед молодого покоління алкоголю, тютюну та наркотиків.

ГО «Ідея Нації» висловлює свою підтримку лідерові французької партії «Національний Фронт» Марін Ле Пен, а також повністю погоджується із тією думкою, що ісламська окупація Європи є очевидною і з нею потрібно боротися всіма засобами.


Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар