Шукати в цьому блозі

четвер, 30 травня 2013 р.

Запрошуємо на вишкільний табір у Карпати

Вишкільний Табір ГО "Ідеї Нації" організовується в період з 20 червня по 14 липня 2013р. у Закарпатській області, Воловецьому районі, поблизу с. Пилипець, під Боржавським хребтом.
Ціль організації - підняття бойового духу учасників, стройова підготовка, виживання у важких умовах, способи орієнтування без карти, оздоровлення та розкриття власного потенціалу, школа медитації та навиків опанування гри на етнічних музичних інструментах. 
Передбачає - табірне життя, кроси по пересічній місцевості з перешкодами, організація польової кухні, нічних чатувань, виходи в гори (нічні та денні), купання в гірських річках, навчання теорії виживання та орієнтування, фізична праця з сокирою та пилою, вільний час для збирання грибів та чорниць.
Потрібні - хлопці та дівчата віком від 18 до 50 років, які б хотіли з користю провести вільний від навчання, роботи та міської суєти час.
Основне особисте спорядження - намет, спальник, карімат, камуфльований одяг та зручного взуття.
За детальною інформацією стосовно спорядження, часу та місця проведення, звертатись за телефоном 067-922-05-19, або писати на електронну скиньку shaman@contractor.net

Немає коментарів:

Дописати коментар