Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 29 серпня 2014 р.

БЛОКПОСТ ЛЮСТРАЦІЇ СУДДІВ У ЛЬВОВІ

Сьогодні 28.08.2014, під стінами Львівського апеляційного суду ГО «Ідея Нації» розмістила символічний блокпост люстрації суддів. Нагадаємо, вже майже місяць часу під стінами суду активісти пікетують суддівське приміщення, вимагаючи перегляду справи Романа Куриласа, та виступають проти того, що понад 4000 осіб по Львову та Львівській області перебувають незаконно утримані в СІЗО.

Оскільки судді ніяк не реагують на заклики громадськості, а проти активістів влаштовують провокації з пошкодженням майна організації, ГО «Ідея нації» заснувала цей символічний блок пост, який символізуватиме незламність духу правди, та боротьби проти незаконних дій суддів.

Як зазначив в коментарі Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів: «Не зважаючи на тиск та провокації, які сьогодні за ідуть за певними вказівками, оскільки ГО «Ідея Нації» послідовна та рішуче бореться проти чиновницького свавілля,  – ми не будемо здаватись і не збираємось залишати людей, які незаконно засуджені без вироку. Нехай цей блок пост нагадає нашим суддям, що людські сльози та страждання не пройдуть їм даремно, і ми будемо продовжувати боротись за люстрацію в нашій суддівській системі, допоки невинні не вийдуть на свободу, а ті хто фабрикує справи, самі не сядуть на лави підсудних».


Прес-служба ГО «Ідея Нації»

Немає коментарів:

Дописати коментар