Шукати в цьому блозі

суботу, 30 серпня 2014 р.

Заява ГО «Ідея Нації» з приводу нападу на суддівський майдан у місті Львові


28 серпня 2014 року о 21:05 у місті Львові на пл. Соборній, 7 під Апеляційним судом Львівської області за чергування жіночої варти відбувся напад на наметове містечко ГО «Ідея Нації». Нападники були віком від 18 до 25 років у кількості близько 15 осіб. Підійшовши до наметового містечка нападники спочатку пробували спровокувати ситуацію, але коли їм це не вдалося - то повитягували ножі і розпочали різати намети ножами.
В цей час, люди, які проходили повз суддівський майдан стали на захист наметового містечка і не дали завдати ще більшої шкоди, а тим більше ножових поранень жіночій варті, яка намагалася заблокувати кривдників.
Після нападу, який вдалося відбити - невідомі особи втекли у невідомому напрямі, а на місце події були викликані працівники правоохоронних органів. Слід зазначити, що нападники викрали символіку ГО «Ідея Нації», а саме: прапор і герб організації.
ГО «Ідея Нації» розцінює такі дії проти наметового містечка, що несуть замовний характер та мають на меті зупинити організацію в боротьби за права українців.
Розуміючи, що у політичних опонентів ГО «Ідея Нації» здають нерви, ми це розцінюємо як агонію і безсилля тих, хто не бажає, щоб в Україні була дійсно дієва політична сила, яка принципово буде відстоювати права і свободу пересічних українців.
Натомість нападники і замовники, які намагалися нашкодити нашій організації – надали членам та прихильникам ГО «Ідея Нації» ще більшої віри у свої власні сили. Також ті, хто випадково проходив повз наметове містечко і допомагав відбити розбійний напад, сьогодні готові боротися спільно з нами.
ГО «Ідея Нації» як організація нового типу мислення із завданням заснування нової системи – отримала чергове підтвердження у правильності свої підходів і дій для виконання своєї мети.
Наше діло є праве, наша віра у свої можливості є безмежною, наша сила закладена у нашій крові, духові та єдності на основі братерства. Шлях, який ми обрали є важким і тернистим, але тільки він зможе вивести Україну із пітьми. Тож ми виконуємо завдання Творця, ті хто нам протистоїть – стоять по ту сторону добра. Віримо у Перемогу, оскільки ми стоїмо на сторожі Нації, а Нація – це промисел Божий!
Майбутнє належить Нам!
До Перемоги!
Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар