Шукати в цьому блозі

вівторок, 19 квітня 2011 р.

«Національний Фронт» проведе вікову люстрацію


У Львові 18 квітня у прямому ефірі на ЛТБ у програмі «Громадська думка» презентували поза політичну громадську ініціативу «Національний Фронт».


«У цих складних соціо-політичних умовах ми повинні творити рух, який захищатиме громадян, стане на їх сторону, відстоюватиме права народу і заставить владу діяти на догоду людям. Ми є позаполітична громадська ініціатива, яка стане тим фронтом, що захистить людей від нинішньої влади. Українці уже не довіряють партіям. Тому ми обрали нову форму діяльності, яка спрямована на захист кожного громадянина», - каже лідер громадської ініціативи «Національний Фронт» Остап Стахів.


«Я переконаний, що ми повинні провести вікову люстрацію, усунути від влади усіх, хто виріс та працював радянській системі. Молодь повинна сформувати ядро нашої організації і отримати реальний вплив на хід подій в Україні», - додає лідер «Національного Фронту».


За словами Остапа Стахіва, сьогодні уже є певні напрацювання, які при спільних зусиллях молодих людей з усієї України обовязково дадуть результат.


«Ми закликаємо молодих людей, які бачать, як повинна розвиватись Україна - приєднуватись до нашої ініціативи, ставати в наші ряди і разом вирішувати ті проблеми, які не можуть вирішити колишні комуно-комсомольські діячі, що живуть ще радянським минулим», - закликав Стахів.


Прес-служба громадської ініціативи «Національний Фронт»

Немає коментарів:

Дописати коментар