Шукати в цьому блозі

вівторок, 3 квітня 2012 р.

Новий Податковий кодекс: Нехай політики ведуть бізнес в цих умовах, – О. Стахів


Інтернет-портал OSP-UA.INFO взяв інтерв’ю у лідера Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт» Остапа Стахіва щодо негативної тенденції по збільшенню українських трудових мігрантів за кордоном. Зокрема, у минулому 2011 році офіційно українські трудові мігранти перерахували з-за кордону $7,2 млрд., що на 19,7% більше, ніж за 2010 рік.


З початком відновлення незалежності України почалася трудова міграція за кордон. З того часу почали розвалюватися українські родини, діти ростуть напівсиротами. Сьогодні ця тенденція ще більше посилилася, адже молоді люди після закінчення навчання не можуть знайти собі роботи не лише за освітою, а й навіть будь-яку гідну працю. Молоді люди, які живуть в маленьких містах, районних та обласних центрах, не мають змоги гідно існувати та створювати сім’ї.

Вихід один – міграція за кордон для пошуку роботи. З кожним роком спостерігається тенденція, коли цвіт нації – молоді люди, покидають Україну в пошуках гідного життя та кращої долі. Звичайно, українці займаються некваліфікованою роботою. Держава не піклується про українців за кордоном і тим паче в самій Україні. Варто зазначити, що така ситуація існувала і за минулої «помаранчевої» влади. У 2005 році лунали заяви про створення 5 мільйонів робочих місць.

Будь-яка, без виключення, влада починаючи з відновлення незалежності і до сьогодення безсоромно грабує український народ. Сьогоднішня влада не дає розвиватися дрібному та середньому підприємцю. Новий Податковий кодекс остаточно вбиває бажання займатися підприємництвом. Підприємцю, аби розібратися з усіма звітами та паперами, необхідно додатково наймати бухгалтера.

І якщо підрахувати всі витрати на оренду, податки, то виходить, що краще взагалі не займатися бізнесом. Все йде того, що сьогодні існує два варіанти. Перший – це зникнення українців, як нації на території держави України. Другий – Українська нація зробить демократичні зміни недемократичним шляхом. Потрібно змінювати владу не перестановкою людей з опозиції у владу і навпаки, потрібно, аби всі політики, які створили «гідні» умови для українців, пішли в «народ» і працювали та розвивали свій бізнес за новим «покращеним» Податковим кодексом та цілою низькою «людських» законів. Вихід один – не обирати політиків, які вже були при владі. Дорога в політику для цих людей має бути закритою.

Вони вже створили «умови» для українців (Новий Податковий кодекс), нехай політики займаються в цих умовах бізнесом, а люди з новим креативним мисленням мають прийти до влади.

Немає коментарів:

Дописати коментар