Шукати в цьому блозі

четвер, 5 квітня 2012 р.

Стахів про львівський стадіон: Український народ не пробачить владі грабунку та неефективного використання ресурсів


Інтернет-портал OSP-UA.INFO взяв інтерв’ю у лідера Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт» Остапа Стахіващодо збільшення кошторисної вартості будівництва стадіону у Львові. Нагадаємо, згідно з розпорядженням №167 від 28 березня 2012 року на будівництво стадіону було додатково виділено 657 млн. гривень. Всього на сьогодні вже виділено 2 млрд. 944, 693 гривень бюджетних коштів.

Постає питання: чому Кабінет міністрів України виділяє таку величезну суму грошей, коли стадіон урочисто був відкритий 29 жовтня 2011 року.

Кошторис вартості будівництва стадіону у Львові був збільшений через велику інфляцію в країні. Крім того, сьогодні влада намагається «відмити» гроші для майбутніх виборів. Нині Партія регіонів має дуже слабку підтримку на Західній Україні. Дивуюся, чому виділена така велика сума на добудований та відкритий Президентом України стадіон. Влада відчуває, що після виборів вони вже не зможуть більше «керувати» країною.

Після виборів Уряд Азарова буде відправлений у відставку депутатами нового складу Верховної Ради. Хотілося б ще раз нагадати представникам влади, що їх незаконні дії не залишаться безкарними.

Оскільки, український народ не пробачить владі грабунку та неефективного використання ресурсів.

OSP-UA.INFO

Немає коментарів:

Дописати коментар