Шукати в цьому блозі

середу, 18 квітня 2012 р.

З’їзд КПРС!!!???


18 квітня 2012 року в обідню пору я включив свій телевізор і на 5 каналі побачив, що іде трансляція Форуму прихильників партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!». Скажу відверто, що виглядало усе на перший погляд усе гламурно, а також читався почерк уже знайомої піар-технології у тонах червоно-синньо-білих.

Виступаючі виходили один за одним наче до дошки пошани і виголошували наперед заучений текст, а хто не встиг його завчити підглядав у свій конспект у партійній папці. Штучність і показовість пронизувала зібрання, і чим дедалі більше я дивився даний ефір – тим більше я переконувався, десь це вже звучало і було.

Зважаючи на свій вік я не застав з’їздів КПРС при радянському союзі, але думаю, вони нічим б не відрізнялись від даного зібранням за своїм духом.
А оті прапороносці, що стояли у білих накидках із білими прапорами – це вже взагалі, без коментарів. То потрібно було бачити, без усмішки та жалістю на них дивитися було неможливо.

Спочатку виступаючі говорили переважно українською, але пізніше кожний виступаючий напевно за сценарієм вирішив вести свою промову на російській мові. При згадуванні прізвище Королевської у залі звучали кволі плескання в долоні, явно показуючи характер зібрання. Так один із виступаючих так заговорився, що проглаголив істину тих, хто зібрався – «Нас всех с вами обеденила власть!»(мова оригіналу). Як то кажуть – ніде правди діти…

Ну а не згадати, як кожний виступаючий говорив: «Нашы сторонники, которвых уже сто тисяч, и даже несколько милионов!!!» - просто не може уминати нашої уваги, зважаючи яка велика популярність партії, що вже зареєструвалась 21 березня(ще місяця не пройшло, а у них уже мільйони членів – ось так :-).

На завершення форуму до слова вийшла Наталія Королевська, яка почала промову на російській, а закінчила на українській мові. Що найбільш було сигнальним для мене із її виступу, так це: «У нас страна патриотов, а не националистов!»(мовою оригіналу). Що ж, нам в Україні ще раз продемонстрували, нація та національні інтереси для обслуговуючого персоналу олігархів є ніщо!

А вінцем оцього всього став виступ Гайтани, яка заспівала пісню із словами (мовою оригіналу -:) «Уклаїна – Впелед!», «Уклаїна давай», «Уклаїна то Євлопа!». Зовсім не хочу тут образити співачку із Африканського континенту з українським паспортом, яка буде представляти Україну на Євробаченні, але її вимовляння, де вона ковтає букви із українського алфавіту є показовими і такими – що дають знак у всьому цьому так би сказати форумі…

Немає коментарів:

Дописати коментар