Шукати в цьому блозі

середу, 15 травня 2013 р.

ГО «Ідея Нації» вимагає захистити традиційні сімейні та національні цінності


Як відомо, 25 травня представники секс-меншин готують масштабний гей-парад, так званий Марш рівності. Організація ЛГБТ-груп подала в Київську державну міську адміністрацію вже дві заявки, щоб забезпечити певність проведення маршу.

Гомосексуалізм руйнує моральний фундамент нації і призведе до демографічної катастрофи. Гомосексуалістська ідеологія в корені ліквідує всі моральні, духовні національні і християнські цінності та вводить жорстоку дискримінацію переважної більшості суспільства. Такі «паради» не є безневинним видовищем чи лише карнавалом! Походи гомосексуалістів є типовим засобом тиску для зміни мислення і моралі народу.

Нагадаймо, що 23 травня Україна святкує День Героїв. Це свято встановлене на честь українських вояків – борців за волю України, передовсім , лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, січових стрільців та вояків армії УНР, УПА та діячів ОУН. Задля зручності багато масових заходів, присвячених святкуванню  проводять у п’ятницю, суботу та неділю, що настає після свята.
            
А гей-парад хочуть провести 25 травня, в суботу, що припадає на святкування українським народом Дня героїв. Це паплюжить пам’ять про наших героїв, без яких не існувало б зараз Української Держави.

Також цього року припадає ювілейних рік хрещення Київської Русі, яка ще 1025 років тому прийняла християнство.

Нагадаймо, що минулого року в травні ЛГБТ-групи хотіли провести гей-парад, та завдяки активності свідомих громадян парад не відбувся.

Захисти майбутнє своїх дітей – дай відсіч спробам нав’язати тобі чужинські погляди на життя!

Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар