Шукати в цьому блозі

понеділок, 20 травня 2013 р.

ГО «Ідея Нації» проти продажу українських дітей за кордон


Політики з демократичних та ліберальних таборів нав’язують нам необхідність ратифікації Україною Гаазької конвенції щодо міждержавного усиновлення. Іншими словами: вони хочуть продавати наших дітей різним міжнародним приватним організаціям.

ГО «Ідея Нації» проти того, щоб Україна приєдналась до Гаазької конвенції, оскільки у цій конвенції є положення про приватні агентства, які надають посередницькі послуги при всиновленні. У Гаазькій конвенції є горезвісна ст.32, що передбачає виплату розумних професійних гонорарів особам, котрі беруть участь у процесі усиновлення. Хочемо звернути вашу увагу, що фактично за цим криється торгівля дітьми!

Майже в усіх країнах, які практикують усиновлення за кордон, рано чи пізно здіймається хвиля скандалів пов’язаних із порушенням процедури та зловживаннями  в цій сфері.

Нагадаємо, що у 1993 році, коли ухвалювалась вище згадувана конвенція, Україна не була присутня на Гаазькій конференції навіть як спостерігач. Україна не брала участі в роботі свідомо — маючи інформацію про те, що авторами конвенції виступали приватні особи — власники приватних асоціацій із питань міжнародного усиновлення, які й представляли приймаючу сторону. Слід підкреслити: Гаазька конвенція стосується саме сфери міжнародного приватного права.

Якщо Українська Держава прийме Гаазьку конвенцію, то шанси українців, котрі хочуть усиновити дитину, значно зменшаться, оскільки багатьом зацікавленим особам вигідніше буде віддавати сиріт для усиновлення за кордон. Щороку кількість міжнародних усиновлень збільшуватиметься, а українських — зменшуватиметься.

Також, ситуація з народжуваністю в нашій країні вкрай невтішна. Якщо наших дітей будуть всиновлювати іноземці, то чисельність українців буде зменшуватись.

Ми проти ухвалення цього закону, тому що вважаємо, що УКРАЇНСЬКІ діти мають виховуватись в УКРАЇНСЬКІЙ родині, УКРАЇНЦЯМИ!

Ми хочемо, щоб діти росли в українському середовищі, щоб їм змалечку прививали наші національні цінності, щоб діти знали, хто вони є,щоб вони пишались своєю історією, своїми героями.

Українським дітям – майбутнє на своїй Батьківщині!

Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар