Шукати в цьому блозі

середу, 25 вересня 2013 р.

ГО «Ідея Нації» вимагає оголосити Сергій Глазьєва персоною нон-грата

21 вересня 2013 року на зустрічі в Ялті під час 10-зустрічі «Ялтинської європейської стратегії» та 24 вересня 2013 року у Луганську радник президента Російської Федерації Сергій Глазьєв своїми висловлюваннями втручався у внутрішню та зовнішню політику Української Держави, а також посягав на її територіальну незалежність.
Такі заяви представника РФ для української громадськості не є випадковими – проте їх потрібно присікати в корені, оскільки чиновник нашого північного сусіда дозволив собі недвозначно висловлюватись в сторону Української Держави на нашій же території, що не може не відбитися на міжнародному іміджі України.
Зважаючи на вище перелічені події – Громадська організація «Ідея Нації» вимагає від Міністерства закордонних справ України оголосити Сергія Глазьєва по життєво персоною нон грата. А також звертаємося до керівників СБУ, розслідувати цей інцидент на кшталт  загрози національній безпеці та суверенітету України.
ГО «Ідея Нації» також попереджає усіх зайд та васалів, які будуть втручатися у внутрішню чи зовнішню політику Української Держави, про те, що ми самостійно будемо зустрічати та контролювати їхні не бажані приїзди та перебування в Україні.
Ненавистю і безоглядною боротьбою прийматимеш ворогів Твоєї Нації.
Голова Проводу ГО «Ідея Нації Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар