Шукати в цьому блозі

неділю, 29 вересня 2013 р.

ГО «Ідея Нації» висловлює свою підтримку націоналістичній партії «Золотий світанок»

ГО «Ідея Нації» висловлює ноту протесту у зв’язку з тим, що 28 вересня поліція Греції арештувала лідера націоналістичної партії «Золотий світанок» Нікоса Міхалоліакоса, двох депутатів та ще 10-х членів партії. Нагадаємо, що за націоналістичну партію «Золотий Світанок» готові проголосувати 15 % виборців.
Грецію лихоманить від соціально-економічної кризи та безробіття. Громадяни цієї країни не бажають годувати чиновників із Берліна, Лондона та Парижа. Ось яскравий приклад краху економічної системи Євросоюзу. Толерантність уже не в моді. Причина цього – зростання рівня етнічної злочинності,  яка є закономірним наслідком нелегальної міграції: люди спалюють себе живцем через боргові ями. Але ці так звані «демократи» не бажають віддавати владу без спротиву. Саме уряд винний у шкоді від мільярдних кредитів, які вщент знищили економіку Греції. Проте він не бажає відповідати за скоєне і готовий захищати такий соціально-політичний устрій за допомогою поліції та армії. Звісно, уже знайшли винних − депутатів-патріотів, які не соромляться говорити своєму народові правду про реалії сьогодення.
Те, що відбулося, − типова модель поведінки лібералів при владі: ініціювати провокацію, розповсюдити неправдиву інформацію та продемонструвати майстерність маніпуляції громадською увагою, яку так легко скерувати від насущних проблем до надуманих. Навіщо, аби люди прагнули дізнатися, чому уряд Греції не бореться з інфляцією, безробіттям та корупцією?
Ці політики провели масштабну хвилю репресій проти національних партій Європи. Вони не допустили до виборів Національний Фронт Жан-Марі Ле Пен − третю за популярністю політичну силу у Франції на останніх парламентських виборах. Вони ж вішають ярлики на патріотів, називаючи їх «гітлеристами», звинувачуючи в расизмі та вбивствах з етнічних мотивів. По суті, відбувається порушення принципів верховенства права й свободи волевиявлення громадян, які так цілеспрямовано обстоюють ліберали і так само вперто їх порушують. Це політика подвійних стандартів. Людей, які виступають за збереження традиційних цінностей та інституту сім'ї, звинувачують у нацизмі.
Останні події в Греції свідчать про саботаж волі грецьких виборців. Але рейтинги націоналістів ростуть , насамперед, через небажання європейських націй перетворюватися на моноетнічну масу з розмитим генетичним кодом. І ця підтримка ростиме далі.

Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар