Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

Дорогі українці!

Прийшов час відділити пшеницю від куколю.

Під час новітньої  українсько-російської війни в нашій державі влада влаштувала вибори до парламенту. Тож вибір, який ви здійсните, лежить не у площині чергової коаліції, навіть більше ніж вибір нової влади. Бо вибір, який сьогодні перед нами – це майбутнє, або остаточний безлад - ось два шляхи, які сьогодні лежать перед українським народом. Один з них переважав 23 роки і показав на що він здатний, а на що ні. Він діяв в згоді із колишніми керівниками комуністичної партії та сьогоднішніми олігархічними кланами, незалежно від його здійснення демократичними чи ліберальними партіями. Інший шлях навмисно зосередився на силі і резервах в середині нас самих. Сьогодні цей світлий, чистий політичний рух за національні та соціальні права української нації проноситься смолоскимним вогнем, який підняло молоде покоління на свої стяги і готове іти з ними до перемоги!

Вірю, що вибір Ваш буде свідомим та непохитним, як непохитною завжди була віра кращих синів і дочок України, які зложили свої голови у її краще майбутнє. Тож не випадково саме в день 26 жовтня 1612 року козацьке військо під проводом гетьмана Сагайдачного здобуло Москву. А як відомо, історія має властивість повторюватися.

Знаю, що шлях, який я обрав і яким повів за собою Громадську організацію «Ідея Нації» не закінчується датою виборів і є важкою та тернистою. Але я і мої побратими розуміємо, що іншого шляху у нас не має, якщо ми дійсно взяли собі за мету змінити охлократичний лад побудований олігархами на державу справедливого ладу, яку побудують українці.

Ваша віра в мене і в моїх побратимів додає нам щодень сили продовжувати святу справу.

Майбутнє належить нам!
До Перемоги!


Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар