Шукати в цьому блозі

понеділок, 27 жовтня 2014 р.

Дорогі українці!

            26 жовтня 2014 року пройшли вибори до Верховної Ради України. ГО «Ідея Нації» на цих довиборах вирішила висунути трьох кандидатів в одномандатних виборчих округах у  місті Києві, Львові та Тернополі. Зокрема, я вирішив балотуватися по місту Львову в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 117, в місті Києві в одномандатному виборчому окрузі № 217 балотувалась Голова Київського осередку ГО «Ідея Нації» Ольга Шкурдай та по Тернополі в одномандатному виборчому окрузі № 164 балотувався Голова Тернопільського обласного осередку ГО «Ідея Нації» Олексій Станько. Таким чином Програма ГО «Ідея Нації», яка є незмінною для ідейних сподвижників була репрезентована для виборців і показала шлях багатьом українцям на сьогоднішні і майбутні спільні дії Української Нації.

Тож та підтримка у 2,5 %, що двома тисячами підтримали Програму ГО «Ідея Нації» у Галицькому, Франківському та Шевченківському районі міста Львова - є наслідком не політичної реклами на телеекранах чи радіоефірах, а через особисте спілкування з українцями під час моїх зустрічів та читанням виборців наших друкованих видань.

Для нас жодна організаційна чи ідейно-просвітницька діяльність не завершується виборчим процесом. Тому ми запрошуємо усіх небайдужих людей до наших лав, оскільки тільки в спільній жертовній праці зможемо досягати успіху у важкий час для українського народу.

Також з усією приємністю дякую усім нашим агітаторам, членам виборчих комісій, спостерігачам, журналістам – які приєдналися до нашої команди, адже ми стали єдиною дружньою командою однодумців. Ви вже сьогодні показали, що жодні подачки(які роблять злочинці-олігархи), що тільки прагнуть виробити у людей мислення раба – не замінять нам наших прав на цю землю, гідне життя у власній державі та у праці реалізацію своїх талантів, які нам дарував Господь Бог.

Українці, знайте – ГО «Ідея Нації» стоїть на сторожі ваших прав і свобод, тож якщо Ви будете зазнавати утисків від діючої влади, правоохоронних органів, а також злочинців-олігархів – звертайтесь до нас, спільно ми будемо творити порядок в Українській Державі.

Вірю у Вас, вірю, що спільно ми збудуємо державу, яка дбатиме про всебічний розвиток Української Нації на землі, що їй дав Господь Бог!

Майбутнє належить нам!
До Перемоги!


З повагою,
Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар