Шукати в цьому блозі

вівторок, 31 березня 2015 р.

ГО «Ідея Нації» обрано в Громадську раду при Львівській ОДА

30 березня 2015 року о 14:00 у Львівському палаці Мистецтв (вулиця Коперника, 17) відбулися Установчі збори з обрання Громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації.
Громадську раду обирали відкритим голосуванням з представників інститутів громадянського суспільства, які подали у встановлений ініціативною групою термін пакет документів та заяву на участь в Установчих зборах та були персонально представлені.
Також під час Установчих зборів було висунуто кандидатури на посаду голови Громадської ради.
Останнім питанням учасники зборів розглянули порядок формування комісій. Зокрема, було взято за основу рекомендований ініціативною групою перелік комісій та затверджено графік засідань комісій Громадської ради при облдержадміністрації.
Зокрема, як зазначив Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів: «Обрання Громадської ради при Львівській облдержадміністрації, це ще один крок до народовладдя. У мене є щирі сподівання, що Громадська рада послужить добрим трампліном для громадських діячів у Львівській області, котрі свої пропозиції скоро втілюватимуть на державному рівні. Адже та ситуація без дієвості і безвідповідальності, що ми сьогодні спостерігаємо у владних ешелонах різних рівнів добігає свого логічного завершення. Тож приходить час, коли ідеї за встановлення справедливого ладу починають приходити у владні кабінети, а це означає, що ми на правильному шляху. Молоді люди в Україні сьогодні обрали шлях самореалізації, а не самовиживання, як нам пропонує діюча влада».

Прес-служба ГО «Ідея Нації»

Немає коментарів:

Дописати коментар