Шукати в цьому блозі

середу, 30 березня 2011 р.

Остап Стахів: "Результат нашої перемоги - це зміна системи!"


Доки у нас не зміниться модель держави, революційно чи евулюційно - до тих пір у нашій державі нічого не зміниться.


Про це сьогодні, 30 березня, під час прес-конференції "Яка революція потрібна Україні?" заявив представник Всеукраїнської ініціативної групи "Національний Фронт" Остап Стахів.


"Сьогодні в світі відбуваються процеси, але наша сьогоднішня так звана парламентська і позапарламентська опозиція не хоче бути сучасною, влада не бажає бути сучасною. і виходить, що від цього страждає 46 млн. в Україні. Тому найкращі їдуть за кордон, ніби тут не можна працювати. А сьогодні так виходить, що держава сама по собі, люди самі по собі. Тому громадяни мають показувати, що вони тримають ситуацію на контролі і у випадку чого ставати на захист своїх прав." – наголосив Стахів.


Водночас, директор Інституту трансформації суспільства Олег Соскін додав, що завдячуючи недолугим діям сьогоднішньої влади, кожен громадянин уже сьогодні винен 2,5 тис. грн. зовнішніх запозичень.


У свою чергу Володимир Подгорнов, президент українсько фонду «Громадська думка» зазначив, що враховуючи сучасний стан справ в Україні, згідно із соціологічних досліджень 54 % громадян жалкують, що СРСР розпався як держава.


Прес-служба «Національного фронту»

Немає коментарів:

Дописати коментар