Шукати в цьому блозі

вівторок, 1 березня 2011 р.

Відкритий лист: "У Львові на 9 травня п’ята колона РФ запланувала провокацію"


Як стало відомо із заяв у ЗМІ, політична партія «Русскоє єдінство» планує приїхати з Криму до Львова, для того, щоб 9 травня пройтися центральними вулицями міста. Таким чином ця партія планує відзначити перемогу СРСР над своїм колишнім союзником – націонал-соціалістичною Німеччиною.

ВГО «Ідея Нації» хоче нагадати даній організації, що такої держави як СРСР вже не існує на карті світу, проте офіційною спадкоємницею залишається Російська Федерація. А Українська Держава, яка була проголошена 30 червня 1941 року була окупована нацисткою Німеччиною, а пізніше СРСР. Тому дата 9 травня, як день перемоги одного окупанта над іншим, не має жодного відношення до України, а будь які провокації п’ятої колони РФ у місті Лева ми будемо зупиняти шляхом прямої дії.

Також ми звертаємось до ЛМР, якій поступило повідомлення від політичної партії «Русскоє єдінство» на проведення 9 травня 2011 року ходи по вулицях Львова, відреагувати згідно законодавства України - та подати до суду на заборону даної акції, що має на меті заздалегідь провокативний характер.

Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі Твоєї Нації.

Голова ВГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар