Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 18 листопада 2011 р.

«Інтереси Нації та Держави – вище особистих амбіцій»


Попри усі спроби дискредитувати українську національну ідею справа Шухевича,Бандери та Коновальця має своїх сподвижників і сьогодні. У масі глобалізованих та безликих ідеологій є сьогодні організація, яка готова безапеляційно відстоювати національні інтереси України та плекати її цінності та культуру це Всеукраїнська ініціатива «Національний Фронт». Це молода організація, але вона уже міцно стоїть на ногах та активно працює на всіх теренах України. Про новостворену організацію та її завдання розповів її лідер Остап Стахів.

Пане Остапе, передусім хотілось би почути коли була створена ваша організація і які завдання вона ставить перед собою?

Як ініціатива - «Національний Фронт» почав створюватися у 2008 році, саме у той час коли демократичні сили вже повністю вичерпали себе і показали свою неспроможність вивести Україну із економічної і політичної кризи. А в 2010 році наш орден вже мав загальноукраїнську мережу.

Головною метою Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт» є побудова Великої Української Держави, яка об’єднає всі українські етнічні землі та забезпечить всебічний розвиток українській нації як повноправному господарю на своїй землі дарованою Богом.

«Національний Фронт» буде творити державу з новим суспільним ладом, аналогів якої в світі ще не було. Цей лад повинен якнайкраще підходити українській нації для її всебічного духовного та матеріального розвитку. Держава повинна надавати можливість українцеві розвинути ті таланти, якими їх наділив Господь Бог.
Членом ордену можуть ставати особи, які досягли 14 років і не перебували у антиукраїнських організаціях чи рухах. Саме такими принципами ми послуговуємось для того, аби збудувати міцну структуру, де не буде зрадників та випадкових людей.

Як виникла ідея створення “Національного фронту”

Сьогодні сам час диктує створення держави нового типу, і створити таку державу може тільки національна еліта яка мислить по новому, бо держава такого нового типу не буде мати аналогів соціально-економічних систем які відбулися. А такі зміни зможе зробити тільки надпартійна та надорганізаційна структура оденського типу - такою структурою є «Національний Фронт». Ми готові взяти все найкраще з різних структур та об’єднати усе це під єдиною ідеєю відродження економічної та політичної потуги України.

Яким чином ви дієте? Як виглядає це об'єднання на практиці?

Перше наше завдання – це просвітницька функція. Ми роз’яснюємо людям на своїх зустрічах із громадами міст і сіл, що соціально-економічні системи які діють в світі не здатні вивести людство, а тим більше Україну із тої глибоко економічно-соціальної кризи. Стара система її тільки поглиблює. І ніякі так звані реформи колишніх комсомольців і комуністів, які впроваджують також «колишні» на місцях – не здатні на щось нове. Вони тільки збурюють народ своїми антидержавними діями, що ми постійно спостерігаємо при введені нових реформ: пенсійної, соціальної, податкової.

Також велику увагу ми приділяємо молодому поколінню у школах, училищах та університетах, де створюємо осередки національно свідомої молоді.

Натомість ми не відходимо і від сьогодення, де спільно з громадою відповідного міста чи села ставимо на місце чиновників, які позволяють собі вважати, що їхня куплена посада дає їм право грабувати український народ.

Виглядає все дуже просто. У вас дійсно настільки дієва структура?

Ми є організація орденського типу, бо вважаємо, що тільки організація орденського типу може стати на чолі такої великої нації як українська – де з давніх давен на території України вже відбулися великі держави: Трипільська державність, Антський союз, Київська Русь, Гетьманщина. Ці держави були державами з великим народовладдям на чолі з автократією. Де керівник держави уособлював в собі всю повноту влади і за неї відповідав головою.

У нас є одна українська ідея – це є одна українська спільнота високодуховних людей. Але ми повинні пам'ятати свої корені, які сягають України-Руси. Не можна переривати цієї державної традиції, адже саме русини заклали у нас все найкраще, що ми маємо сьогодні.

Однак ми маємо розвинуту партійну систему, Верховну раду, обласні, районні, міські ради. Якою ви бачите політичну систему України?

Ми мали гетьманську державу де гетьман був на чолі держави та на чолі уряду. Так було і в Київській Русі. Ми боремося за український автократизм.

Сьогоднішня кланово-олігархічна система, яка тримається на комуністично-комсомольких діячах лише ховається під маскою демократії. А вибори до парламенту , що провадяться за допомогою грошей, брехні та наклепу, не представляють і не можуть представляти волю українського народу.

Для здійснення всього перерахованого ми вимагаємо:

1. Створення Президентської республіки, де Президент також буде одночасно на чолі уряду та буде формувати його.

2. Створення українського парламенту, де за мандати будуть між собою сперечатися не політичні партії, а люди за професіями.

Розмовляв Петро Береза "Львівська газета"

Немає коментарів:

Дописати коментар