Шукати в цьому блозі

суботу, 26 листопада 2011 р.

Запали свічку пам'яті


25 листопада 2011 року у місті Ходорові Львівської області на майдані УПА о 15:00 відбулася панахида пам’яті жертв Голодомору 1932-33 рр. яку відправив отець Тарас.

На заході було дуже багато молоді, а особливо учнів ходорівських шкіл, які також прийняли безпосередню участь у відзначенні трагедії наших братів і сестер по крові на Великій Україні.

У заході також взяли участь ряд громадських організацій та рухів, які діють на Львівщині. Зокрема Всеукраїнська ініціатива «Національний Фронт» та ГО «Ідея і Чин» поставила вінок та запалила лампадки біля постаменту Ангела разом із учнями шкіл.

Голова Проводу Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт» Остап Стахів, який також прийшов запалити свічку пам’яті, зазначив: «Ми всі повинні пам’ятати про ту велику трагедію із нашим народом, яку здійснив радянський тоталітарний режим. Проте ми також маємо усвідомлювати, що тільки та нація має право на майбутнє, яка зможе самостійно захистити себе від ворога навіть ціною власного життя. Тому для нас молодих патріотів є гідний вчинок для наслідуванням – це атентат Миколи Лемика, який вбив начальника канцелярії консулату СРСР у Львові на знак протесту проти штучно організованого радянською владою Голодомору 1932-33 рр.»

Прес-служба "Національного Фронту"

Немає коментарів:

Дописати коментар