Шукати в цьому блозі

понеділок, 28 листопада 2011 р.

ФК «Ватра»(Вовчатичі) володар осіннього кубку Ходорівщини


27 листопада 2011 року о 14:00 на стадіоні в с. Отиневичі відбувся фінальний матч кубку Ходорівщини між командами «Ходорівщина»(Чорний Острів) - «Ватра»(Вовчатичі).

Варто зауважити, що фінальний матч на нейтральному полі викликав досить великий ажіотаж у футбольних уболівальників Жидачівського району.

Перед початком матчу меценат, Голова Проводу Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт» Остап Стахів передав від себе капітану команди ФК «Ватра»(Вовчатичі) футбольні маніжки, футбольні м’ячі та кутові прапорці, та побажав, щоб на футбольному полі перемогла команда, яка проявить найбільшу волю до боротьби та перемоги.

Також вартує уваги те, що такий напружений та цікавий матч обслуговувала бригада арбітрів у складі: головного судді Миколи Концевича, букових Сергія Сузанського та Богдана Вахули, резервний суддя Іван Стеців, інспектор матчу Роман Піпа.

Сам матч розпочався із атак команди «Ходорівщина», яка і продовжувала так діяти практично до фінального свистка арбітра матчу. Проте фортуна посміхалася сьогодні тільки команді «Ватра», яка вдалими контр-атаками двічі змусила капітулювати голкіпера команди із Чорного Острова. Голи на рахунку Єнілєєва Володимира(«Ватра») 42 хв. і Кутного Петра(«Ватра») 55 хв.

І хоч на дворі було досить прохолодно, зате на футбольному полі кипіла справжня боротьба. Свідченням цього є ряд жовтих карток, а також вилучення футболіста Петра Кутного із футбольного клубу с. Вовчатич.

Тож підсумковий рахунок матчу «Ходорівщина»(Чорний Острів)-«Ватра»(Вовчатичі) 0:2.

Тож осінній кубок Ходорівщини цього року помандрує до команди переможниці у село Вовчатичі.

Прес-служба «Національного Фронту»

Немає коментарів:

Дописати коментар