Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 27 січня 2012 р.

Остап Стахів увійшов у ТОП-50 найвпливовіших людей Львівщини


На початку 2012 року журнал «RIA-Львів» презентував рейтинг 50-найпливовіших людей Львівщини 2011 року, до якого також увійшов Голова Проводу Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт» Остап Стахів, який був обраний читачами, експертами та політологами у рейтинг ТОП-50 найвпливовіших людей Львівщини 2011 року.

Журнал «RIA-Львів» уже другий рік поспіль презентує рейтинг 50-найпливовіших людей Львівщини, яких обтирають читачі журналу, журналісти та експерти. Серед учасників ТОП-50 за 2011 рік також варто відзначити і таких відомих та авторитетних особистостей як: Верховного архієпископа Києво-Галицького, митрополита Київського – предстоятеля УГКЦ Святослава Шевчука та ректора ЛНУ ім. І. Франка Івана Вакарчука.

ДОВІДКА:

Остап Стахів є Головою Проводу Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт», яка є надпартійною та над організаційною структурою орденського типу. Адже сьогодні сам час диктує створення держави нового типу, і створити таку державу може тільки національна еліта, яка мислить по-новому, бо держава такого нового типу не буде мати аналогів соціально-економічних систем, які відбулися.

Закінчивши Львівський національний аграрний університет у Дублянах за спеціальністю менеджмент організацій, сьогодні Остап навчається у Львівському національному університеті ім. І. Франка за спеціальністю міжнародне право.

Остап Стахів, закінчивши Ходорівську музичну школу класу бандури, професійно грав у футбол, доволі довго займався власною справою(невеличкий бізнес), але пізніше доля обрала йому інший шлях. Шлях, який він обрав своїм серцем, та в якому повинен бути завжди холодний розум. Адже у наші неспокійні дні, громадсько-політична діяльність, яка не погоджується із даним становищем у державі та скерована на побудову нової соціально-економічної системи є нелегкою та можливо і небезпечною. Але як каже Остап: «Сьогодні молодь має більше шансу вижити – коли піде відстоювати свої права усіма можливими і неможливими засобами, а не тихо відлежуватися по закутках».

Остап Стахів представник нової генерації в українському громадсько-політичному житті, який започаткував новий образ молодої людини, яка займається публічною діяльністю. Адже характерною відмінністю від інших молодих осіб у політиці – він не став копіювати так звану «політичну еліту», а просто і легко показав, що люди та організації нового типу не можуть і не будуть мати нічого спільного зі старим та штучним пострадянським політикумом. Молодь в особі Остапа Стахіва зрозуміла, що для того, щоб публічно виходити до громадськості не потрібно шаблонно та стереотипно підходити до гострих та актуальних питань у суспільстві. А необхідно давати нові рецепти виходу, які є дієвими в часі незалежно від того, які рецепти будуть у цьому ракурсі пропонувати «політики із 20-річним стажем». Показовим у даному випадку є прес-конференція, яка була проведена 6 травня 2011 року «На 9 травня розігрується сценарій: забрати у Львова ЄВРО-2012» і на якій керівник «Національного Фронту» всупереч стереотипам та шаблонності політиканів як місцевих, так і всеукраїнських показав для чого в Україні робляться дані про вокативні дії.

Показовим в діяльності Остапа Стахіва є те, що він не так як переважна більшість наших голів громадсько-політичних об’єднань приходять в публічну діяльність на керівні посади, а не ідуть по природному шляху від самих низів до верху. Тому кожен член його структури знає, що сьогодні він роздаючи газети, клеячи плакати чи тримаючи прапора на мітингу знає – весь цей шлях колись проходив його керівник, бо кожна дія в організації для загальної справи має виключно-особливе завдання для спільної мети.

Свою меценатську місію Остап Стахів пояснює дуже просто: «Після 8 класу Ходорівської середньої школи я перейшов до Івано-Франківського інтернату №1, де побачив велику різницю, як на побутовому так і на психологічному рівні між звичайною і спецшколою. Тоді то я собі і дав слово, що при першій нагоді буду допомагати тим, хто буде до мене звертатись, а до дітей я буду приходити сам. Дякую Богові, що дає мені таку можливість допомагати людям».

Особливість Остапа є в тому, що він не будучи жодного разу депутатом зробив цілий ряд дій, які чомусь не підвладні нашим народним обранцям, що хизуються тільки поливанням брудом один одного. Зокрема слід зазначити про такі справи, як: захист комунальних аптек Львівщини від рейдерського захоплення можновладцями, захист парку «Знесіння» від незаконної забудови житла апартаментного типу, допомога селянам сіл Басівки та Годовиці відстояти більше як 100 га землі, що під Львовом, допомога в захисті галереї АРТ-11(культуроголічного центру) від спроб рейдерів забрати їхнє приміщення на пл. Ринок у Львові. Далі ми перераховувати не будемо, бо це все читач може віднайти і в Інтернет мережах, адже важливіше інше: молодь не бажає миритися із тим станом речей який є сьогодні і будить робити усе, аби захисти від «політиканів» які вже 20-років займаються пустослів’ям, дерибаном землі та рейдерським захоплення чужого майна. Більше того, молоді люди своєю діяльністю показали, що у діючій системі як влада так і опозиція(тільки встигай міняти їх місцями) себе у цьому всьому почувають як карась в болоті. Тому за словами Остапа і була створена надпартійна та над організаційна структура орденського типу «Національний Фронт», щоб змінити соціально-економічну модель держави, а для казнокрадів буде проведена люстрація.

Щоб завершити нашу рубрику, ми попросили Остапа Стахіва, щоб він висловив свої побажання щодо поданого матеріалу про нього - він сказав: «Висловіть від мене щиру подяку моїм батькам і моїй родині за виховання і допомогу в моїй дорозі життя».

Прес-служба Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт»

Немає коментарів:

Дописати коментар