Шукати в цьому блозі

пʼятницю, 20 січня 2012 р.

Єдність повинна бути в серці!


Показова єдність політичних партій Львівщини та загалом України закінчиться одразу ж після закінчення живого ланцюга, який ось уже 20 років поспіль 22 січня проводять політичні сили різних кольорів. Адже єдність повинна проявлятись кожен день у спільній праці, а не лише на політичних акціях. Про це заявив лідер Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт» Остап Стахів.


«22 січня, як і кожного року ми побачимо живий ланцюг, в якому об’єднаються партії, які щодня боряться між собою за владу та крісла та навіть вимолюють у влади «посаду» опозиції. Це значною мірою цинічно по відношенню до народу, який є єдиний у своїх помислах і мріях на відміну від вождиків, що годуються кістками із олігархових столів», - каже Остап Стахів.


На його думку, партії які називають себе опозиційними, а насправді вони або влада колишня, тобто також та, що обслуговувала олігархів, або давно вже співають під «дутку» теперішньої влади і дуже бояться щоб народ бува не скинув їхніх спонсорів(донорів), не мають жодного морального права називати себе представниками українського народу, адже крім пустопорожніх обіцянок для людей на передодні кожних виборів на більше вони нічого не здатні, що вже показали під час усіх своїх каденцій.


Тому Всеукраїнська ініціатива «Національний Фронт» звертається до нації гаслом Степана Бандери – «Опора на власні сили!». 22 січня – це день коли наш народ 1918 року зрозумів, що тільки в єдності сила, і утворив Акт Злуки західних та східних земель Української держави.


Наше ж покоління повинно не віддати Україну, яка відродилась 1991 року, - олігархам та їхнім прихвосням, що наввипередки намагаються прийти до влади для їх обслуговування. Сьогодні прийшов час молодим підняти свої голови, зрозуміти усю відповідальність перед своїми батьками та прийдешніми поколіннями і навести в державі порядок!» - Остап Стахів.

Немає коментарів:

Дописати коментар