Шукати в цьому блозі

четвер, 26 січня 2012 р.

Підприємці висловили своє обурення антинародними та непрофесійними діями влади


26 січня 2012 року об 11:00 у Прес-клубі(пр. Шевченка, 11) відбувся Круглий стіл на тему: «Скільки робочих місць втратили Львів і Львівщина через тиск влади на підприємництво», який викликав велику зацікавленість у багатьох підприємців, громадських діячів та журналістів.

Такий круглий стіл спонукала зібрати влада своїми непрофесійними та антинародними рішеннями, яка намагається отримати бажані доходи в бюджет навіть ціною знищення підприємницької діяльності в Україні. Зокрема, запровадження нового податкового кодексу залишило підприємцям старі проблеми пов’язані із діяльністю фіскальних і контролюючих органів: неповернення ПДВ, намагання накласти фінансові санкції за дії які нерідко не залежать від працівників підконтрольних підприємств.

Новий 2012 рік ознаменувався прийняттям місцевими радами нереальних бюджетів, заложниками яких стане місцевий бізнес. Так у м. Львові плановані надходження по податку на доходи фізичних осіб зросли від 738,4 млн. грн. до 1 127,9 млн., або на 52 %, від плати на землю від 139,4 млн. грн. до 195,2 млн. грн., або на 40 %.

Все це означає, що бізнесу слід очікувати непомірні податкові вимоги. Це може цілковито добити існуючий бізнес на Львівщині. Існуюча ситуація є розплатою за бездіяльність в першу чергу місцевої влади щодо створення сприятливого підприємницького та інвестиційного клімату. В таких умовах треба бити на сполох. Продовження такої ситуації веде до руйнації держави – про це заявляють у Асоціації роботодавців Львівської області.

Як зазначив учасник даного круглого столу Голова Проводу Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт» Остап Стахів: «Сьогоднішня ситуація, що веде до краху існуючої системи є викликана постійно збільшуючими апетитами олігархів до бюджетних коштів. Натомість з бізнесменів, які дають робочі місця та сплачують податки, вичавлюється все до копійки, щоб наповнити бюджет - звідки олігархи будуть відмивати кошти для своїх непомірних потреб. Така ситуація заводить країну у безвихідне положення, коли бізнес не має змоги виживати, а олігарх не може зупинитися через низьку моральність своєї натури. І як ми бачимо, сьогодні на круглому столі від підприємців ідуть заклики виводити людей на вулиці, щоб таким чином на барикадах захистити своє право на майбутнє в свої державі. Ситуація набирає свого логічного завершення, а саме переходу з існуючої кланово-олігархічної системи на соціально-економічну модель, що буде дбати про народні права, тобто дасть змогу людям себе зреалізувати до своїх здібностей дарованих від Бога. Бо терпіти на своїй шиї олігархічні клани, що паразитують на тілі України, народ більше не в змозі і бути відстоювати свої права різними шляхами, зокрема як це робили у свій час Гайдамаки, чи воїни УПА»

Прес-служба «Національного Фронту»

Немає коментарів:

Дописати коментар