Шукати в цьому блозі

середу, 10 квітня 2013 р.

Звернення до виборців Городоцького району


7 квітня 2013 року на Благовіщення пройшли довибори до Львівської обласної ради. Для ГО «Ідея Нації» це були  перші вибори в яких ми прийняли участь. Програму ГО «Ідея Нації», що була репрезентована для виборців є нашим дороговказом на сьогоднішні і майбутні спільні дії Української Нації.

Для нас жодна організаційна чи ідейно-просвітницька діяльність не завершується виборчим процесом. Тому ми запрошуємо усіх небайдужих людей до наших лав, оскільки тільки в спільній жертовній праці зможемо досягати успіху у важкий час для українського народу.

Також з усією приємністю дякую усім нашим агітаторам, членам виборчих комісій, спостерігачам, журналістам - які приєдналися до нашої команди, адже ми стали єдиною дружньою командою однодумців. Ви вже сьогодні показали, що жодні подачки(які роблять злочинці-олігархи), що тільки прагнуть виробити у людей мислення раба – не замінять нам наших прав на цю землю, гідне життя у власній державі та у праці реалізацію своїх талантів, які нам дарував Господь Бог.

Українці, знайте – ГО «Ідея Нації» стоїть на сторожі ваших прав і свобод, тож якщо Ви будете зазнавати утисків від діючого режиму, каральних органів, а також злочинців-олігархів – звертайтесь до нас, спільно ми будемо творити порядок в Українській Державі.

Вірю у Вас, вірю, що спільно ми збудуємо державу, яка дбатиме про всебічний розвиток Української Нації на землі, що їй дав Господь Бог!

З повагою Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар