Шукати в цьому блозі

понеділок, 7 квітня 2014 р.

ГО «Ідея Нації» вимагає у МВС та СБУ ліквідувати терористів

В час, коли відновлена Українська держава переживає одні з найтяжчих років свого існування, для збереження свого суверенітету їй потрібно негайно розпочати ділом боронити свою територіальну цілісність, застосовуючи усі можливості.

Сьогодні в Харкові, Донецьку та Луганську сепаратисти намагаються злочинним шляхом дестабілізувати ситуацію в цих областях для підготовки вторгнення в Україну військ Російської Федерації.

Тому виходячи із загрози життю мирного населення, ГО «Ідея Нації» звертається до керівництва МВС і СБУ, з вимогою негайно вжити всіх заходів для ліквідації сепаратистів. Адже ті терористичні угрупування, які дестабілізують ситуацію в Україні на її східних теренах є загрозою територіальній цілісності країни, а тому ставлення до них повинно бути, як і в цілому світі.

Тільки жорсткі заходи по врегулюванні ситуації на східній території України зможуть повернути ці області до мирного та спокійного життя. Українське керівництво повинно позбавитись слабодухості та розпочати виконувати свої безпосередні обов’язки по врегулюванню ситуації!


Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар