Шукати в цьому блозі

четвер, 17 квітня 2014 р.

ГО «Ідея Нації» висловлює своє обурення з приводу призначення Степана Харабари начальником ДАІ Львівщини

Останні призначення на посаду начальника ДАІ Львівської області є показовими в плані ігнорування думки громадськості та халатності і безвідповідальності у підході до кадрових рішень на дану посаду зі сторони МВС під керівництвом Арсена Авакова.

Степана Харабару призначили начальником ДАІ Львівщини без погодження з громадськістю та проходження люстрації, як було задекларовано раніше – проте міністр МВС Арсен Аваков це показово ігнорує. Оскільки в Степана Харабари не було жодного шансу пройти люстрацію та погодження зі сторони громадськості, тому МВС вирішило не проводити жодної люстрації і не звертати жодної уваги на громадськість. Проте, владі потрібно нагадати, що вона отримує зарплати із наших кишень, тож ми є її роботодавцями і їх  же наймаємо по суті на роботу.

Сьогоднішня влада таке враження дуже швидко забуває, як закінчила попередня і бажає повторювати уже пройдені помилки. Тому ГО «Ідея Нації» в чергове пропонує сьогоднішньому керівництву держави відмовитися раз і назавжди призначати на державні посади хабарників, злочинців та пройдисвітів, а також зрозуміти, що держоргани працюють на благо суспільству і суспільство повинно не тільки знати, але й погоджувати кандидатури для утвердження їх на посаді.

Тому ГО «Ідея Нації» вимагає від міністра МВС Арсена Авакова негайно скасувати погодження на посаду начальника ДАІ Львівщини Сепана Харабару і підготувати наступне призначення тільки після проведення люстрації та погодження зі сторони громадськості.


Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів 

Немає коментарів:

Дописати коментар