Шукати в цьому блозі

неділю, 20 квітня 2014 р.

Христос Воскрес!

Великдень – найвеличніше християнське свято. Свято перемоги Ісуса Христа над смертю та вічним забуттям. Кожен з нас завжди з нетерпінням чекає його, бо в наші душі воно завжди привносить мир і злагоду, світлі почуття і неймовірне піднесення. Пасхальні свята для кожної людини – символ радості, надій і сподівань, віри в добро і щастя. 

ГО «Ідея Нації» вітає усіх зі світлим Христовим Воскресінням! Щоб переможний дух надії, радості, всепрощення супроводжував усіх нас, надавав енергії та наснаги для добрих і корисних справ задля процвітання нашої рідної України, благополуччя кожної української сім’ї.

Це свято спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. Свято Великодня нагадує нам про те, що кожна людина народжується для добрих справ і творіння. Хай цей день принесе в кожну оселю радість і надію, гарний настрій, благополуччя й упевненість у завтрашньому дні.

Нехай Воля Господня надихає українців на праведні справи, закликає до милосердя, додає натхнення і сили в ім’я здійснення й процвітання України.

Христос Воскрес – Воістину Воскрес!

Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар