Шукати в цьому блозі

суботу, 19 квітня 2014 р.

Український уряд зрадив національні інтереси в Женеві

17 квітня 2014 року в Женеві відбулася зрада національних інтересів України сьогоднішнім тимчасовим урядом, який не справився із кризовою ситуацією в Україні.

Чотирьохсторонню угоду в Женеві 2014 року можемо тільки порівняти із такою ж чотирьохсторонньою угодою в Мюнхені 1938 року. І хоча Чехословаччину змушували до такої угоди і вона розуміла усю поразку її підписання у Мюнхені 1938 року, то керівництво Української держави вважає за честь підписання чотирьохсторонньої угоди в Женеві 2014 року і вже поспішно намагається її виконувати.

Українці ! Іншими словами , у нас не тільки віроломно і підло відібрали Крим. Зараз у нас на очах у всього світу під гарантії Заходу і за згодою нинішнього українського керівництва «цілком легітимно» забиратимуть східні і південні території, різатимуть країну, вбиватимуть патріотів. Український уряд погодився на умови, за яким країни Заходу та агресор Російська федерація будуть займатися нами через «зовнішнє управління».

ГО «Ідея Нації» вважає, що підписавши цю угоду, уряд Української держави показав свою непрофесійність не тільки перед українським народом, але і перед цілим світом. Також ми розглядаємо, що в підписанні угоди в Женеві 17 квітня 2014 року зіграла роль не тільки не професійність, але і свідома зрада національних інтересів уряду Української держави. В будь якому випадку, за це діюча сьогоднішня влада буде відповідати за суровим законом воєнного часу.

Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

1 коментар:

  1. Ми бачимо, що так звана українська влада діє за установами зарубіжних порадників. У самої виходить так, що бракує клепки в голові . Так само здали Крим, бо радили здавати і не чинити опір. Зараз треба не вичікувати, а що далі буде, а терміново прибирати зрадників.

    ВідповістиВидалити