Шукати в цьому блозі

середу, 2 липня 2014 р.

АНОНС: Пікет Франківського районного суду

3 липня(четвер) 2014 року о 14:30 Громадська організація «Ідея Нації» проведе пікет Франківського районного суду. Назва акції «Без вини винуватий».

Місце проведення:  м. Львів, пл. Соборна, 7.

Мета акції: висловлення протесту діями Франківського районного суду стосовно незаконного утримання в СІЗО Романа Куриласа.

Організатор: Громадська організація "Ідея Нації", тел.: 067 661 76 17, 063 705 53 17.

Учасники: друзі, співмешканці будинку, колишні співробітники та родичі незаконно утриманого в СІЗО Романа Куриласа, громадські активісти, а також родичі та друзі потерпілих від діючого режиму.

На акції використовуватиметься: озвучення, транспаранти, шини та бочки. Планується перекриття транспортного руху. На акції буде показано театралізоване дійство.

Коментар:
Вина Романа Куриласа, який  у вересні 2012 року потрапив за грати, досі не доведена, більше того - потерпілий та свідки по справі свідчать, що саме ця людина ніколи у справі не фігурувала та жодних злодіянь, інкримінованих йому, не вчиняла. Втім, суддя Франківського райсуду В.Ф.Дячишин ігнорує ці свідчення та упродовж одного року та 9 місяців затягує розгляд справи, раз у раз переносячи судові засідання. 
Цей випадок є типовим зразком психологічного тиску на ув’язненого з метою схиляння його до визнання пред’явлених статей Кримінального Кодексу або до відкупу у значних сумах. 
Родичі тих, хто незаконно перебуває за гратами, просять всіх небайдужих громадян прийти на підтримку заходу, щоб викорінити це явище із життя нашого суспільства!

Прес-служба ГО «Ідея Нації»

Немає коментарів:

Дописати коментар