Шукати в цьому блозі

суботу, 8 листопада 2014 р.

Усвідомлення часу

Розуміння того, що ситуація на сході України в скорому часі буде мінятися є пов’язане не тільки відчуттями чи інтуїцією, але і тою обставиною, що певні приготування чи інформаційна атака – завжди ведуть до проходження від намірів до певних дій тої чи іншої сторони. Тож моя стаття є не тільки роз’ясненням, що відбувається в державі, але і попередженням заради вжиття заходів для не уможливлення проведення сценарію ворожої нам сторони.

Напевно референдум в Криму нічого не навчив керівництво Української держави, оскільки вибори,  а також підготовка до референдуму у терористичних організаціях, що контролюють частину Донецької і Луганської області є на жаль не спусковим механізмом для них діяти, а тільки викликає насмішки, а ворог як то кажуть не спить.

Звісно, напевно в тому є і наша вина, маю на увазі українців, які обирають таку владу, а особливо в часи, коли потрібна тільки рішуча влада, яка здатна здобувати потрібний для держави результат.

Розписувати – чому саме ми терпимо стратегічну поразку на сході України думаю не потрібно, адже усі і так розуміють, що пасивна оборона рано чи пізно приведе до поразки. А дипломатичні шляхи розв’язання проблеми можливі тільки у випадку на фоні військових успіхів. А так наше державне керівництво вирішило вести дипломатичні переговори в умовах, коли ініціатива є в руках ворога. Від цього і стратегічні дипломатичні поразки Порошенка як і Мінську так і в Мілані.

Тож єдиним рецептом сьогодні для вирішення проблем на східних теренах нашої держави є в тому, що ми розпочнемо наступальні операції української армії із застосуванням усіх підручних засобів, маючи на увазі важке озброєння і авіацію. І тільки після того, як зітремо з лиця землі терористичні організації типу ДНР і ЛНР, наведемо лад на східних кордонах – можемо говорити про дипломатію, готуючись до повернення Криму, де вже потрібно буде застосовувати іншу тактику, але тільки після успішної кампанії на материковій Україні.

Якщо ж найближчі дні керівництво України не розпочне діяти – це означатиме, що при владі опинились васали, які виконують доручення від своїх суверенів, що не зацікавленні у існуванні самої Української держави.

Мета та дія кожного українця є в самоорганізації, або допомозі тим українським структурам, які не зважаючи на зовнішній тиск від проплачених медіа і продажних політиків – діють в національних інтересах, а також своїм опертям вважають власні сили та ресурси, що закладені в нації та держави, розуміючи, що чужинці не будуть діяти в інтересах України.

Ми нічим не гірші від інших нації, які відстоюють своє право на майбутнє – тому досить васальної поведінки керманичів України. Наша сила в нас самих!

До Перемоги!


Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів 

Немає коментарів:

Дописати коментар