Шукати в цьому блозі

суботу, 22 листопада 2014 р.

Голодомор-геноцид українців у ХХ ст. Покарані історією…

Сьогодні українська нація вшановує своїх заморених голодом братів і сестер більшовицьким режимом…
Але на жаль сьогодні ми не почули вкотре, чому саме так сталося? Чому 40 млн. нація у ХХ ст. дала себе покорити купці євреїв-шпигунів, які приїхали із західної Європи та США із чужою нам матеріалістичною ідеологією, які виконували волю своїх покровителів, що дали їм на революцію іноземну валюту.
І відповідь ця стоїть на поверхні. У першу чергу у змарнуванні історичного шансу, який був наданий тодішній національній еліті, яка не повела свій народ на боротьбу за незалежність – вбачаючи у цьому загрозу для себе, як «революційній-демократії». Тож нація, яка не йде на боротьбу заради здобуття власної державності – пізніше пожинає такі плоди як голодомор та геноцид.
Тому, вшановуючи пам'ять Голодомору-геноциду українського народу керівництвом більшовицької Росії – ми повинні робити висновки, щоб не дати історії повторитися знову.
Також маємо згадати, що у 1933 році тільки одна держава на цілий світ заявила про нищення голодомором українців у Радянському Союзі – це Третій Рейх. Йозеф Гебельс на міжнародній конференції виступив із промовою до Ліги Нації, щоб зупинити вбивство українців євреями в більшовицькій Росії. Натомість світ створив делегацію, яка складалась із англійців, що засвідчила: ніякого голодомору на території СРСР не має – це все брехлива пропаганда Третього Рейху проти євреїв. Ось так «цивілізований» світ віднісся до народу, який в центрі Європи пух з Голоду.
І по сьогодні ні Ізраїль ні Російська Федерація не визнають Голодомору-геноциду українців в СРСР у 1932-33 рр.
Але на жаль у найважчі часи нації, сьогодні при владі знову ліберали, які не вважають за потребу відстоювання власної землі. Тож сьогодні, завдячуючи лібералам, ми здали Крим без жодного пострілу. Надалі у новітній українсько-російській війні керівництво держави не може забезпечити спорядженням та одягом армію, яка в тричі менша за кількістю, яку організувала ЗУНР на чолі із Петрушевичем?!
Тому висновок напрошується один? Який ще історичний приклад має надати Україні історія, щоб українці не приводили до влади лібералів!?
І на останок – не можу не згадати постріл Миколи Лемика, члена ОУН, який за дорученням Степана Бандери вбив консула СРСР у місті Львові, щоб таким чином сколихнути світ і заставити його почути голос мільйонів.

Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар