Шукати в цьому блозі

четвер, 27 листопада 2014 р.

Порошенко зняв маску і здає суверенітет України

27 листопада 2014 року у Верховній Раді України відбувся безпрецедентний випадок в українській історії – Президент України Петро Порошенко запропонував Парламенту на посаду голови Антикорупційного бюро іноземця.
Така заява від Петра Порошенка є свідченням того, що він діє не як керівник держави, а як васал, який виконує волю своїх суверенів. Проте українцям сьогодні не має бути дивним те, що пропонує сьогоднішній гарант Конституції, адже ми привели на виборах тих, хто сьогодні займає найвищі щаблі владних кабінетів в державі і українців в цих кабінетах практично не має: Президент України – Петро Порошенко, за національністю єврей; прем’єр-міністр – Арсеній Яценюк, єврей; голова ВРУ – Володимир Гройсман, єврей. Можливо тепер у когось є сумніви, якої національності буде іноземець?
Також подивувала заява Президента про спрощену процедуру отримання українського громадянства – це означає, що тепер громадянином України може стати будь-хто!?
А тепер до найголовнішого. Голова Антикорупційного бюро має право отримати інформацію про будь кого, не тільки державного посадовця, але і інформацію про будь якого підприємця чи просто громадянина Україна. А це означає, що тепер усі посадові особи Української держави, які отримують зарплати від платників податків(тобто нас з Вами) – будуть в базі даних іноземця, який легко може передати їх будь якій країні світу, яка зацікавлена у поваленні такої держави, як Україна. Адже шпигунство в світі на міждержавному рівні ще ніхто не відміняв, а вони як відомо існують для того, щоб вивідувати потрібну інформацію – для послаблення інших держав конкурентів.
Як бачимо, лаври шпигуна Великобританії Керенського, який у 1917 році став найвищою посадовою особою Російської імперії – не дають спокою Петру Порошенку. Але при нагоді ми нагадуємо і долю цього горе керівника-шпигуна, який у жіночому вбранні втікав до Лондона…
Надіємось, що українці після сьогоднішніх зухвалих антидержавних заяв усвідомлять, що чужинці навіть на найвищих посадах та під Присягою діють не на користь Українській державі.
ГО «Ідея Нації» вимагає у Президента України негайно вибачитись перед українцями та припинити займати васальну позицію щодо внутрішніх та зовнішніх питань, які сьогодні стоять перед українським народом та Українською державою. В противному разі, доля Петра Порошенка буде такою, як шпигуна Керенського.
ГО «Ідея Нації» стоїть на засадах українського націоналізму і буде відстоювати суверенітет України як від зовнішніх агресорів так від запроданців в Україні.

Голова Проводу ГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар