Шукати в цьому блозі

вівторок, 13 березня 2012 р.

Заява «Національного Фронту» стосовно звинувачування у расизмі гравця збірної України


Всеукраїнська ініціатива «Національний Фронт» заявляє, що не допустить в Українській державі представникам інших націй впроваджувати свої цінності, які нам чужі та не зрозумілі. Ми вимагаємо гостей, яким ми українці надали можливість працевлаштуватися та вільно жити у нашій країні не зловживати нашою гостинністю. Нас обурила поведінка футбольного гравця, представника збірної Гани, який бажаючи виправдати свій ганебний вчинок на матчі чемпіонату України з футболу – намагається перенести все у площину своїх комплексів.

10 березня 2012 року у календарній грі чемпіонату України з футболу між командами «Дніпро» - «Ворскла» на 82 хвилині матчу відбулась буденна подія, гравцю дніпропетровської команди(Дереку Боатенгу), який не був задоволений результатом, просто здали нерви і він вирішив показати усю свою нестриманість вдаривши футболіста полтавської команди(Романа Безуса) в обличчя – за що і був справедливо видалений з футбольного матчу.

Але як бачимо пристрасті не закінчились тільки футболом. І уже ввечері в програмі «Про футбол» африканський футболіст звинуватив гравця збірної України Романа Безуса, що той назвав його «чорним», а це виявляється на нашій мові(вони нам вже і мову трактують, хоча навіть не вміють нею розмовляти) означає – «чорна мавпа». До речі – ця заява ганського футболіста зроблена без пред’явлення будь яких доказів, що українець взагалі будь-що говорив темношкірому гравцеві на тему кольорів.

Також нас обурила позиція головного ведучого програми «Профутбол» Ігоря Циганика, який слова темношкірого футболіста представляв як доказ того, що український гравець повинен понести покарання, і що покарання можна виносити навіть без доказу. Сказав представник негроїдної раси, що хтось йому сказав «чорний» - все, ця людина без суду і слідства, тільки на підставі слів має бути покарана. Складається враження, що темношкірі футболісти почали оправдовувати свої ганебні вчинки та свою непристойну поведінку – звинувачуючи безпідставно людей європеоїдної раси. Варто згадати як ведучий програми назвав представника африканського континенту – «афроамериканець», немовби забувши, що афроамериканського континенту не існує, і взагалі яке відношення має Гана до Америки?! Також ми хочемо подякувати колишньому гравцеві ФК «Динамо»(Київ) Віктору Леоненку, який як справжні чоловік повівся на даній програмі і не дав ведучим звинувачувати українського футболіста.

Всеукраїнська ініціатива «Національний Фронт» вимагає у ФФУ та ПЛ дискваліфікувати футболіста дніпропетровського «Дніпра» Дерека Боатенга до кінця цього сезону за провокацію після футбольного матчу, а також попередити його, якщо ще раз відбудеться така витівка, то йому буде заборонено виступати у чемпіонаті України з футболу по життєво.

Голова Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар