Шукати в цьому блозі

вівторок, 27 березня 2012 р.

На Ходорівщині пройшов «Кубок Весни»


25 березня 2012 року у місті Ходорові пройшли фінальні матчі за перемогу у весняному кубкові з міні-футболу. Організатором турніру виступила районна федерація Ходорівщини а меценатську допомогу у проведенні даного заходу надав Голова Всеукраїнської ініціативи «Національний Фронт» Остап Стахів.

Варто зауважити, що у турнір тривав декілька тижнів, за цей період у ньому взяли участь 15 команд із міст і сіл Жидачівського району. Цієї неділі проходили півфінальні зустрічі, матч за перше і третє місце на турнірі.

У підсумку третє місце на турнірі виборола команда с. Залісок, котра перемогла колектив із м.Ходорова. А перше місце зайняв футбольний колектив с. Городище, який переміг футбольну команду смт. Нові Стрілища.

По завершенню турніру відбулися нагородження почесними грамотами, кубками та медалями усіх чотирьох команд відповідно до їх зайнятого місця, а також було відзначено кращих суддів турніру: Володимир Коник та Микола Концевич. Після нагородження футбольні колективи зробили собі пам’ятні фото з передсезонних змагань.

Меценат турніру «Кубку Весни» Остап Стахів подякував організаторам змагань та футбольним колективам за прийняту участь у змаганнях і побажав у новому сезоні усім командам вдалих виступів і нових звершень та перемог.

Немає коментарів:

Дописати коментар