Шукати в цьому блозі

неділю, 16 січня 2011 р.

День Соборності України. Роздуми


22 січня 2011 року Україна святкуватиме 92-річницю об'єднання своїх східних та західних земель. Для кожного українця цей день є усвідомленням того, що прагнення до єдиної держави протягом багатьох віків не змила жодна окупаційна влада.
Тому сьогоднішня внутрішня окупація, що є своєрідним перехідним етапом до побудови Української Держави, яка буде українською не тільки за формою, але і за змістом, дозволяє собі висловлювання проти тих - хто вийде відзначати Акт Злуки.
Напевно, тоді у 1991 році, хто б міг подумати, що на 20-му році після здобуття України, головою МВС - буде спроба зірвати День Соборності, через залякування громадян кровопролиттям та арештами...
Але в першу чергу хотілось б нагадати(вихованому совком "человеку"), що сьогодні ХХІ ст. і молодь, котра вихована за часів Незалежності, такі провокаційні заяви зі сторони влади розцінює в першу чергу як чергову конвульсію перед відходом у небуття. Тому хочеться нагадати цим тимчасовим васалам Москви - "Що посієш - те пожнеш". Бо хто розпочав боротьбу проти свого народу - приречений на поразку!
22 січня 1919 року Україна розпочала шлях до Соборності!
22 січня 2011 року Україна розпочне шлях до очищення від внутрішньої окупації!
Пам'ятай про великі дні наших Визвольних Змагань.

Слава Україні! Героям Слава!
Слава Нації! Смерть Ворогам!

Голова ВГО "Ідея Нації" Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар