Шукати в цьому блозі

середу, 19 січня 2011 р.

ВГО "Ідея Нації" висловлює свій рішучий протест стосовно закриття Об'єднання українців Росії


На 31 січня 2011 року Російське міністерство юстиції запланувало процедуру закриття Об’єднання українців Росії «за тією ж самою схемою, як перед тим закривали Федеральну національно-культурну автономію Росії».

Для нас, націонал-патріотів така відкрита зухвала поведінка Російської Федерації стосовно української діаспори не є дивною, адже українців за кордоном(і в Україні також) сьогоднішня влада не має бажання захищати. Це українськими владоможцями було відкрито продемонстровано під час нищення Бібліотеки української літератури у Москві та закриття Федеральної національно-культурної автономії Росії(ФНКА).

Тому ми висловлюємо свою підтримку Об'єднанню українців Росії, яка на ворожій території намагалася захищати права українців та українських громад.

ВГО "Ідея Нації" в черговий раз попереджає, що така безхребетна та блюзнірська поведінка найвищого керівництва країни може дуже болісно вдарити по міжнародному іміджу України. Адже захист прав і свобод своїх громадян є найвищою прерогативою держави.

Також ВГО "Ідея Нації" розцінює такі дії зі сторони РФ, як провокування українських національно-патріотичних сил робити погроми різним об’єднанням росіян на території України, а особливо в Криму, де діють зокрема і російські шовіністичні організації. Складається враження, що дії в Москві – це чітко спланована операція Кремлем і українськими васалами, щоб таким чином мати черговий привід зробити відкриту провокацію, як це вже було із підривом пам’ятнику Сталіну, що дало владі безпідставно арештовувати членів патріотичних організацій.

Тому на 31 січня 2011 року ВГО "Ідея Нації" закликає усі патріотичні політичні сили та громадські організації провести пікети консульств РФ на території України, щоб таким чином висловити свою думку стосовно переслідування українців та українських громад на території РФ.

Не дозволиш нікому плямити слави, ні честі ТвоєїНації.

Голова ВГО «Ідея Нації» Остап Стахів

Немає коментарів:

Дописати коментар